• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Czesc brzuchatki:-)
Jem śniadanko, jogurt z platkami.
Dziewczynki trzymajcie kciuki za to moje usg dzisiejsze bo panike sieje oczywiscie znowu:-)Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg:-)
Mini on te serduszka juz wycina ze dwa lata juz:-):-):-)

Witam z rana...
Ja pochłaniam tosty i zaraz ide do przychodni bo dziś wizyta. Ciekawe ile przytyłam. Na domowej wadze 2 kg ale jej nie ufam wcale... Po wizycie do pracy, dyżur do 18.
A tak poza tym to życzę wszystkim wam miłego dnia.... :P

Hej Dziewczynki :-)

Ja aktualnie przy śniadanku siedzę :) pomidorek i bułeczka z białym serem mmmmm....

Budziłam się dziś średnio co godzinę - miałam sen - mój Mąż nie dość, że mnie zdradzał to nie wiem w jaki sposób brał ślub kościelny (chyba, albo cywilny a ona biała kieckę założyła) z inną Kobitką... a co gorsza nawet jej twarz widziałam dokłądnie - musze pilnować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już od rana dostał informację, że odradzam bo go puszczę z torbami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ależ mnie wnerwił ten sen

Tunia
trzymam mocno kciuki - nie panikuj tylko głaszcz brzuszek i proś by się ładnie do Mamusi dziś Maleństwo ułożyło :-):-)

Miśka i reszta wizytowych dziewczyn również trzymam kciuki i czekamy na informację!!!!:tak:

Kasiurek super , że wróciłaś i jest ok :-D:-D

Czesc Mamusie :)

miłego dnia również dla Was - u mnie dziś słonczeka świeci więc może uda mi się pościel zmienić i wywietrzyć?
ja na śniadanko muszę jeszcze poczekać bo żelazo wziełam o 9 wiec jeszcze chwila. Mam ochote pojechać do pepco bo pisalyście ze sa fajne body ale ja mam tam daleko... i od przystnaku jeszcze taki kawał no ale zobaczymy

Na tej stroni j&j jest też forum - za uczestnictwo w nim dają nagrody :) możemy dam jakiś wątek założyć z częstotliwością naszego pisania napewno się załapiemy :) co wy na to??

rety ile tu tego napisane, nie dałam rady wszystkiego nadrobić a w dodatku już nawet nie wiem co do czego i z czym, rozpisałyście się:-)

ja wczoraj zupełny odlot miałam, noc 3godz raptem przespałam, z mężem o 6 wstałam zawiozłam go do pracy i już nie spałam później, jak ja tęsknię za normalnym snem, dziś co prawda spałam ładnie od wczoraj ok 23 dziś do 6 ale też czuje niedosyt, idę zaraz zjem śniadanko bo od rana wciągnęły mnie pestki od słonecznika i siedzę tak leniwie przed TV....:nerd:

życzę dziś udanych wizyt kobietki i miłego dnia wszystkim!!!:happy:

reklama
Perelandia jak wejdziesz na stronkę J&J to na dole stronki po prawej stronie masz taki kwadrat z napisem zamów próbkę . I tam wpisujesz adres . Piszą że wyślą w ciągu kilku dni :tak:

to mnie połączyło :szok: Schowek01.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry