Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny co wy z tym prasowaniem, ciągle któraś coś prasuje… ja nie cierpię tego robić i nie robię, jak mam coś ubrać to prasuję, bo przecież takiego z szafy złożonego i tak nie założę; po co mam robić coś 2 razy. Jak czytam o wyprasowaniu 4 automatów to mi oczy z orbit wychodzą ze zdziwienia
idę powiesić pranie, a tego co wyschło nie mam zamiaru prasować![]()

Jestem nie wyspana MEGA! 
Męzo wrócił wkoncu odstawszy 2 godziny w kolejce, rozpakował wszystkie bonusy co dostal i wlaczyl skypa ( ja tu nie mam wiec tylko moglam go widziec i sluchac) pokazal wsio i mowil, ze oczywiscie wszystko dla mnie :-) Ale stwierdziłam litosciwie , ze w ta koszulinkę o rozmiarze M to raczej wielorybek sie nie wcisnie ale chetnie sie rzucam na smyczkę
A potem postawil lapka tak bym widziala tv i odpalil inauguracyjnie multiplayera- a ile ludzi juz gralo szok!!!!!!!! ( od polnocy odblokowano serwery diopiero).
) ..ale nie tak maniacko..
Mam swoje konto na ktorym gram i znajomych ( wiadomo sami faceci
) ale to w zasadzie wzyscy wspolni z M ;-)
Niby mial magisterke pisac, po dzis dzien nie wiem jak to sie stalo, ze mi a dal- wogole nawet z nazwiska nie znal
Wielu wyda sie nie do pomyslenia ale na slub schudlam najwiecej w ostatnixch latach bo do 77 kg.. A czulam sie super i wcale nie wygladalam jak monstrum
Mamy 100% takich ciuchow co wystarczy dobrze zawiesic na suszarce i ladnie zlozyc i wsio