Angel ja mam mnóstwo koleżanek, które mają sporo ciała do kochania... Są zadbane, wiecznie uśmiechnięte, zawsze czysto i ze smakiem ubrane... jak próbowałam jedną z nich zaciągnąć na siłownie lub basen się śmiała ze mnie, że ona nie chce swoich kochanych kg zrzucać :-):-):-) Im jest z tym dobrze, dobrze się czują... Ja jestem zupełnie inną osobą, mi każdy kg wadzi (jak byłam młodsza miałam sporą nadwagę i straszne nieprzyjemności od rówieśników dzięki czemu posiadam teraz mega kompleksy)... Ja się dobrze czuję w małych rozmiarach - są różni ludzie i różne charaktery a nikt nie mówi, że dziewczyny wychudzone są ble (może lubią) i dziewczyny z nadbagażem są ble ( może im też to pasuje)... Chodzi o czysty, dopasowany ze smakiem strój, i ogólnie wygląd - brudne zęby i przetłuszczone włosy nawet u super laski będą odrzucać... Chyba o to MaMicurinie chodziło...

. Ale to Ameryka i tak jestem mega elegancka wśród tubylców
Masakra. Mój się właśnie spytał, czy może sobie kupić na lipiec bilet na koncert
. Jedną tylko miałam na kompie zainstalowaną, ale coś mi się zrąbała i się nie daje uruchomić, a płyta w Polsce gdzieś leży. I w sumie dobrze.