Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
C odo tego linomagu z różowymi zakrętkami to ci nie powiem. U mnie to wprawdzie jest ale stoi i kurzem zarasta. Nie ma zadnego zainteresowania tym czyms. Za to krem z tej samej firmy Linoderm z alantoiną w słoiczku biało zoelona tekturka sprzedaje nam sie tonami... Sama mam w domu próbek naznoszonych z myślą o pupci mego Potomka.Pinula jestes jeszcze moze??
my w naszej aptece mamy teraz jakies promocje na duzo rzeczy min. na serie Linomag, zastanawiam sie czy nie zakupic, bo ceny zaje.... polecisz czy nie bardzo??? kupuja to ludzie??
a moze Wy mamuski znacie? macie przetestowane?
ja w zyciu nie mialam nic z Linomagu czy nawet Ziaji itd, bo przy pierwszym dziecku to taka podjarana bylam,ze wszytsko musiala mala miec z wyzszej polki cenowejzreszta wtedy moj malzon byl jeszcze w Belgii to mi nakupil i nawiozl tego sporo, zapasy mialam na dlugo, ale teraz w realiach Ojczyzny cudnej, patrze, zeby tanio bylo
mam nadzieje, ze nie bedzie mial jakis dziwnych uczulen jak mala....bo mimo kosmetykow roznej masci i tak miala skorna reakcje na jedzenie![]()
ajako ja też babydrema polecam - bardzo ... Na poczatku też miałam obawy że niby może gorszy bo tani ale jak się odważyłam to jestem na maksa zadowolona . Polecam tą niebieską serię bo zielona mi nie podeszła , a różowej nie miałam ... Moja siostra do dziś używa babydrema na swoi trzyletnim synku i teraz dla maleństwa też kupiła babydreama - nawet pieluszkiJedynie co z babydrema jest beznadziejne to chusteczki - jakieś takie suche są
A Linomag był super do pupy
lenistwo do potęgi 

jak się zacznie spinać będę musiała wrócić do domku a zajęcia miną... szkoda... ale cóż Zuzanka ważniejsza ;-)
. Ale tak to jest jak się chłopa wysyła, żeby sam wybrał kolor; dobrze, że meble mamy calvados to nie jest bardzo źle, ale teraz wszystko jest w jednym kolorze i meble i podłoga