odnosnie zniesienia ulg i takich tam ..."Będziemy proponowali decyzje w zakresie ulg w podatkach. Chcę rozwiać niepokój niektórych. Będziemy używać instrumentów w celu wzmocnienia dzietności w Polsce. Ulga prorodzinna na dwoje pierwszych dzieci pozostaje bez zmian. Na trzecie i następne dziecko ulga wzrośnie o 50% - zapowiedział Tusk..." moj maz stwierdzil -no to machamy wiecej dzieci hyhy
Ajako- baby drem na promocji sie oplaca plyn kotry uzywsz jako plyn do kapieli i szmapon litr kotuje 9,99 na promocji 8,99 z pompka
chusteczki 4 pack po 12 zyla na promocji ogolnie chyba 15 zł, kremy do twarzy na słonce, zime itd (rozne rodzaje) sa tez smiesznie tanio.
Ja je wybralam bo sa tanie, strasnzie wydajne przy moim dziecku kotry musi miec piany po zeby, to taki plyn starczy nam na 2 miesiace (codzinnie sie kapielimy, co 4 dni wlosy myjemy) patyki do uszu te bezpieczne ogolnie 3 zyla na promocji 2,19 - sa super ja czyszcze uszy i nos synkowi. Podklady poporodwe z tego tez maja i tanio wychodza- kupilam dos pzitala juz sobie hahabo tez na promocji byly 9,90 za 10 sztuk ;]
Acha te serie baby dream sa 3 zielona- rumiankowa, niebieska- ja jej uzywam od paru miesiecy i biała z rozwa nakretka to sa dla alergikow uzywalam tego bo syn mial przypuszczenie Atopowego zapalenia skory i emolium ,oliatum atoper baby go uczulaly!!!!! a to nie - kazda seria oprocz tej zielonej ma wsyztsko w sowim zestawie od kremow po chusteczki do pupci ;]
acha maja tez sloiczki -wiem wiem za wczesnie ale 80% sa produkowane z zaosbow ekologicznych ;]