reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejo:-)
Nie wiem co mi jest ale od dwoch dni wszystko mnie wkurza wyje bez powodu i nic mi sie nie chce nawet wychodzic mi sie nigdzie nie chce!
Lece Was nadrobic bo wczoraj nie bylo mnie caly dzien:-)
Kupilam wczoraj wkoncu szlafrok do szpitala:-)

reklama
witam was
powoli sie zbieram do lekarza, ale dzidzia sie rusza wiec wszystko gra.Ja oczywiscie obudzilam sie o 6 jakos nie moge spac cieszko mi sie oddycha i bola mnie plecy nie moge sobie miejsca znalezc ...wiec pisze do was na stojaka:)
Nie wiecie co sie dzieje z Doris i nusia?jakos dawno ich nie widzialam u nas

Mniej wiecej przeczytalam:-)
Zycze wszystkim udanych prezentow ja jak zwykle uslyszalam kup sobie cos czy temu moje facetowi mozg odjeło!!!!
Ale tak jak u Maruusi szykuje sie mega awantura bo siedziec dluzej cicho nie umiem...
Bozienka witaj kochana super ze sie odzywasz:-)
Ewstra mysle ze nic dzidzi nie zrobilas mogla poprostu uciec od nacisku tak jak pisala villandra:-)Powodzenia u lekarza:-)
ivi udanej wizyty u fryzjera:-)
A i zapomnialam dzisiaj 26 tydzien zaczynamy:-Datomowka , Aadka Wam tez gratuluje:-)
A o dla Was:-)
Zobacz załącznik 414296

Ostatnia edycja:
Czesc,

ja tez ostatnio spie jak zabita, wieczorem nie moge spac, ale za to rano spie i spie i wstaje dopiero po 10.30 dzis obudzial mnie domofoenm jakis ulotkarz wrrr
Ja dzis musze sie ogarnac bo jade na wigilie pracowa :) mamy mikolajki w pracy wiec mimo ze na zwolnieniu to jade :) dopiero na 19 ale umowilam sie z dziewczynami wczesniej wiec pojade do biura jakos na 15-16.
Kacperek dzis kopie od rana :)

a zapomnialam napsiac

pozatym moja tesciowa jak zwykle odwaliła kite !!!! dzwoniliśmy do nich w listopadzie kolo 18 ze mikolaj u mojej mamy (sąsiadka sie przebierała ) no i oni ze spoko ze tesc bedzie na pewno ale ona nie bo bedzie chora (haha wiedziala co bedzie za 8 dni ;p) 5 grudnia maz gadal z tesciem i wszystko bylo ok , wczoraj 17 30 (o 18 mikolaj) dzowni ze maz ma zejsc na dol ,ona przyjechała, dala prezenty i pojechala z powrotem powiedziała ze i ona i tesc chorzy sa (a gadala normlanie) zal mi meza bo zawsze jakieś cyrki jego matka robi ...... ;/

no i tyle chcialam sie wygadac

witam się i ja

ja ostatnio zero chęci do czegokolwiek,wszystko mnie drażni Tunia witaj w klubie

ivi wizyta u fryzjera fajny relaksik

K&M miłego popołudnia

Ewstra powodzenia u lekarza

Zapomniałam napisac u mnie wczoraj spadł pierwszy śnieg:-)starsznie duże płatki spadały no ale pieknie było dzisiaj troszke tylko lezy:-)Ale wkoncu sie doczekałam:-)

reklama
witam mamusie :) umnie nocka traiczna ostatnio wogule niemoge spac na boku zle na drogim zle na plecach zle udze sie cochwilke poprostu koszmar a jak znajde sobie juz miejsce to malej chyba niewygodnie i zaczyna kopac ukladac sie ehhh kiedy ja sie wyspie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry