Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem że drogi ten wózek, ale to nasze pierwsze dziecko, mam nadzieje nie ostatnie wiec doszliśmy do wniosku że kupimy porządny teraz. TYmbardziej że finansowo tego tak nie odczujemy, bo na bilingach z konta nie będzie tego widac. Mój mąż od początku ciąży zbierał do koperty dodatkową kase jaka mu wpadła i uzbierał 1500 zł wiec z konta dokładamy tylko 280 zł. i jest wózek. A konto bez zmian. To dobry system, bo z cięzkim sercem uszczupliłabym nasze konto teraz o te 2 tys, teraz kiedy zbieramy na nowy samochów i przy dziecku będzie tyle wydatków.Pinula faktycznie nie ciekawie - ja na Twoim miejscu nie pracowałabym nawet jeden dzień dłużej - tylko dziś lub jutro poszła po zwolnienie - jak pracownika się tak traktuje to czemu pracownik ma traktować szefa lepiej?? POtem wrócić na 7/8 etatu i Cię mogą rok w dupkę cmoknąć - ot co ja myślę...a i ja bym nie szła do lekarza i tak z gruszki ni z pietruszki mu nie mówiła - to bez sensu jak nie chce dać zwolnienia to i tak nie da - co mu to czy Ty prywatnie czy nie pójdziesz a potem może mieć inne spojrzenie na Ciebie... 3 rzecz - wózek boskiżeby mnie było na taki stać
![]()
witam mamusieumnie nocka traiczna ostatnio wogule niemoge spac na boku zle na drogim zle na plecach zle udze sie cochwilke poprostu koszmar a jak znajde sobie juz miejsce to malej chyba niewygodnie i zaczyna kopac ukladac sie ehhh kiedy ja sie wyspie
![]()
hej
Pinula na jakiej Ty zasadzie jesteś zatrudniona ?? Na umowę zlecenie ? umowę o pracę ??
Bo jak na umowę o pracę ( nie wiem jak jest w innych przypadkach) nie możesz mieć mniej dni wolnych w miesiącu niż sobót i niedziel . Za każdą pracującą niedzielę i sobotę musisz mieć inny dzień wolny - i nie ma znaczenia ile godzin pracujesz - tzn jeśli pracujesz tylko 7 godzin codziennie to już firma jest stratna ale nie może od Ciebie wymagać dodatkowej pracy w sobotę za te godziny![]()
?)
Pochwal się fryzurą ...

.
)
nie znoszę samego tego słowa. No ale pewnie nie będzie tak źle. A może dzień przed badaniem za dużo słodkiego zjadła i stąd wynik? Grunt, żeby wszystko pod kontrolą było.