MaMicurina
Fanka BB :)
widzialam-Widziałyście to? Urodziła się największa dziewczynka w Polsce. Dziecko waży aż... Dziecko prawie 7 kg. Aaaaaa!![]()
....jak to mozliwe???Ja oczywiscie nie spie juz:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzialam-Widziałyście to? Urodziła się największa dziewczynka w Polsce. Dziecko waży aż... Dziecko prawie 7 kg. Aaaaaa!![]()
....jak to mozliwe???
mam nadzieje, że uda mi się docucić nieco, bo to juz kolejna taka kiepska noc...dzień dobry :-)
dzisiaj wcześniej wstałam bo byłam na roratach ;-)
ta dziewczynka, urodziła się tak strasznie duża przez cukrzyce matki, to jest dla mnie ostrzeżenie - TRZYMAĆ DIETĘ!
dokladnie tak! tyle sie mowi o poswieceniu kobiet w ciazy dla dzieciatka...wiec jesli kg mozna poswiecic to moim zdaniem jesli trzeba dieta powinna byc kategorycznie przestrzegana!!!Witam!
Z tym ogromnym noworodkiem to chyba jedynie wina matki

jak szaleć to szaleć 

usmialam sie znowu
no czasami jest taki kochany, a czasami to mam ochote mu jaj...urwac!:-)w sobote stwierdzil ze bedzie wozek czyscil bo jednak to po kims i mimo ze byl malo uzywany jego dziecko nie bedzie jezdzic w brudnym wozku
gdzie wcale wozek nie jest brudny:-)no ale niech mu bedzie przynajmniej bedzie mial zajecie:-)