Perelandra
Fanka BB :)
jeszcze chrześnicy lego kupiłam, a chrześniakowi taki przebijak w IKEI, będzie walił młotkiem ile wlezie jak się wścieknie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ktos jak by mnie zobaczyl to pewnie zaczal by uciekac
no alkoholiczka:-)
pinula czy przepis na pierniczki wzięłaś z naszego wątku kulinarnego? Ja też musze upiec, najlepiej dzisiaj ale przecież one już nie mają za dużo czasu na leżakowanie, nie chcę żeby były kamiennie w przyszłym tygodniu

az niechce sie wierzyc ze dziecko moze urodzic sie tak duzeeeeeeeee
a mialam wczesniej bardzo jasne pasemka i chcialam zmienic kolor na czerwony (angel- twoj kolor mi sie szalenie podobal) a koniec koncow jest czarny ja 3 razy juz farbowalam wlosy - tez blondi jestem w dodatku zapuszczam ale na razie sie farbie w domu potem rpzed powrotem do pracy jakas sensowna fryze zrocis sobie karze i pasemka hihi a na razie sobie wlosy zyja wlasnym zyciemA ja od początku ciąży byłam już 4 razy u fryzjera i jeszcze będę 2 razy.Blond ma to do siebie ze odrosty trzeba robić bo taki pas startowy to masakra i biegam co 6 tygodni.A teraz objadam się białą czekoladą :-) tyje heh