reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
udanego "znajomowania" ;-))))

inamorate - ciesz się ciesz...przygarnęłam Twoje - taka miła jestem :P przypomnialo mi się jak kolezanka w tamtym roku dumna lazila, ze ani jednej kreseczki nie miala w ciąży, a po ciąży jak jej negle bębenek malał to dziady powyłaziły...ahah:P - podstępne żmijki:D

No ja pewnie też będę miała po porodzie znając życie, ale chociaż teraz mogę się cieszyć, że jeszcze ich nie mam :-D:-D:-):-)

Ide se w kimonko w końcu w ciąży jestem wolno mi :-D:-):-D

Manta no to sie wydalo to ja tak namietnie o Tobie mysle:-D
Moj Kubus chyba chce juz byc na tym swiecie i probuje matce dziure w brzuchu zrobic!:-)No co on dzisiaj nie wyczynia to nie umiem tego opisac:-)

reklama
Villandra - prezent od dzidziusia na pewno będzie - myślałam o kupieniu Emilce wózka dla lalek - gondoli, bo nie ma takiego.
Ola - Emilka też zawsze była okrągła i na wyższym centylu wagowo i wzrostowo - jak poszła do przedszkola, to ciałko bardzo jej się wysmukliło, choć buzia nadal okrągła, ale ja w jej wieku wyglądałam podobne, a w szkole podstawowej i liceum niedowaga.
Ivi - Emilce piątki wyszły sama nie wiem kiedy - któregoś dnia mąż stwierdził, że Emilka ma już wszystkie. Ze zdziwieniem zajrzałam i rzeczywiście - to, co brałam ciągle za czwórki okazało się piątkami:)
Monika - mój lekarz właśnie dzisiaj narzekał, że sami nie wiedzą, jak wystawiać teraz recepty.
Perelandra - gratuluję udanego koncertu!
Nusia - chyba jedyne wyjście to dalej wietrzyć szafki...

Jeśli chodzi o pranie dla dzidziusiów, to ja polecam płatki mydlane. Emilce prałam wszystko w jakimś dziecięcym płynie, a potem miała rumień na ciele i polecono mi w szpitalu płatki mydlane - trzeba je najpierw trochę rozpuścić w ciepłej wodzie i wlać do bębna.
Dzisiaj byliśmy na usg - już nie mam czasu wchodzić na odpowiedni wątek, więc tylko napiszę, że wszystko ok - Oskar ma 1600g.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry