• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam!
Ja zaganiany tydzień mam, nie mogę dłużej posiedziec na kompie, bo zaraz maluch się bolesnie rozciąga, co by go mama nie ugniatała :sorry2: nogi puchną jak dłużej siedzę czy stoję... za to uczę się robic na drutach, zaraz wrzuce w odpowiedni wątek co dla malucha zrobiłam ;-)

mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze i oprócz Bozienki to wszystkie mamy i maluszki jeszcze na swoich miejscach są (w domu i w brzuszku ;-))
mnie tez nogi puchna i nie wiem czy t z lezenia czy przez felka ;/

Jola- ja tez nie umiem sie wdrozyc takie tep tu maja czasem ;]

reklama
Witam drogie Panie
główka mnie boli ale daję radę, nawet ładny dzionek dzisiaj

Perelandra super że śpiewanie się udało - to nic tylko powtarzać, póki okazja, bo zaraz inne koncerty bedziemy mieć w domu
W sumie racja, no i utwory i wokal innego typu

jeśli chodzi o gry to ja już od 10 lat z hakiem w Heroes'ów 3 namiętnie gram i jeszcze mi się nie znudziło, teraz też w bezsenne noce sobie pykam:-p
Moja siostrzyczka dobra zabiera mnie dziś do kina d Kielców, chyba w końcu obejrzę te słynne "Listy do M"
czas się iść udekorować na wyjazd do dużego miasta :-p
Miłego dnia :-)

ja spalam do 13.30, zjadlam sniadanie i dalej wrocilam do lozka...
noc ciezka byla, moja sunia bedzie miec male niedlugo i ja juz z nerwow spac nie moge, bo jej ostatni porod nie nalezal do najlatwiejszych.... eh... juz by moglo byc po... no ale czekamy

Cześć kobietki a u mnie dzisiaj zjazd jak nikt do mnie nie przyjeżdżał to ciocia z moim bratem ciotecznym przyjechała i jeszcze koleżanka pisze że jak się uda to wpadnie na chwile a też z innego miasta jest :-)Wysłałam dzieciaki na bal przebierańców i balują :-)Ciocie z jej maluchem też.I biorę się za obiad.
Kiedyś na Playstation grałam w crash bandy cat czy jakoś tak.A teraz bym pograła ale nie mogę w zumbe ale planuje po porodzie.Miłej soboty i też czekam na jakieś wieści od Bożenki kto ma z nią kontakt ??

O Boże ale dałam czadu na zamkniętym nie zdziwie sie jak nikt nie przeczyta.
Ewstra musisz miec link do zdjęcia i wrzucic. Polecam photobucket. Zalogowac sie zalozyc album prywatny i nikt zdjec nie zobaczy poza samemu wstawionymi linkami na forum ;)

Angel. ha ja przeczytałam :-p

Nie nadrabiam wątków, bo jakoś brak mi mocy...bolą mnie zatoki i myślę tylko o tym, żeby się położyć. Wizytę dzisiaj miałam ale to w odpowiednim wątku...
Miłej soboty dziewczyny :tak:

Jaki spokój tu dzisiaj... a mnie sen do łóżka zagnał...i tak mi się źle śniło - widziałam Dzieciątko, machało rączkami, płakało, a ja nie mogłam wziąć na ręce, nie mogłam złapać w żaden sposób pomóc... wstałam to się zryczałam jak głupia... na całe szczęście Mała mi już kilka kopów dała i uspokoiła matkę...

Miałam dziś nie wychodzić nigdzie ale chyba się ruszę - troszkę się słabo czułam i głupoty w głowie się pojawiać zaczynają...

Dzien dobry, JA dopiero z parcy się przywlokłam. Szłam tak wolno że chyba wolniej sie już nie dało:-P

Spróbuje was doczytac troszke a po 18 jak maż przyjdzie bierzemy sie dalej za sprztanie, bo w poniedzialek wkońcu malowanie. Nareszcie się doczekam.

Dziewczyny mam jeszcze pytanko. Kupiłam szafki i one śmierdzą mocno drewnem, jak zniwelowac ten zapach? bo wietrzenie na razie nic nie dało:/ a kupiłam je specjanie na rzeczy synusia

reklama
Czesc:-)
Na nic mi dzisiaj ze caly dzien przelezalam a skurcz mialam taki ze myslalam ze oczy mi na wierzch wyjda masakra:-)
Dzien jest ogolnie fantastyczny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry