reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam!
Ja zaganiany tydzień mam, nie mogę dłużej posiedziec na kompie, bo zaraz maluch się bolesnie rozciąga, co by go mama nie ugniatała :sorry2: nogi puchną jak dłużej siedzę czy stoję... za to uczę się robic na drutach, zaraz wrzuce w odpowiedni wątek co dla malucha zrobiłam ;-)

mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze i oprócz Bozienki to wszystkie mamy i maluszki jeszcze na swoich miejscach są (w domu i w brzuszku ;-))
mnie tez nogi puchna i nie wiem czy t z lezenia czy przez felka ;/

Jola- ja tez nie umiem sie wdrozyc takie tep tu maja czasem ;]

reklama
Witam drogie Panie
główka mnie boli ale daję radę, nawet ładny dzionek dzisiaj

Perelandra super że śpiewanie się udało - to nic tylko powtarzać, póki okazja, bo zaraz inne koncerty bedziemy mieć w domu
W sumie racja, no i utwory i wokal innego typu

jeśli chodzi o gry to ja już od 10 lat z hakiem w Heroes'ów 3 namiętnie gram i jeszcze mi się nie znudziło, teraz też w bezsenne noce sobie pykam:-p
Moja siostrzyczka dobra zabiera mnie dziś do kina d Kielców, chyba w końcu obejrzę te słynne "Listy do M"
czas się iść udekorować na wyjazd do dużego miasta :-p
Miłego dnia :-)

ja spalam do 13.30, zjadlam sniadanie i dalej wrocilam do lozka...
noc ciezka byla, moja sunia bedzie miec male niedlugo i ja juz z nerwow spac nie moge, bo jej ostatni porod nie nalezal do najlatwiejszych.... eh... juz by moglo byc po... no ale czekamy

Cześć kobietki a u mnie dzisiaj zjazd jak nikt do mnie nie przyjeżdżał to ciocia z moim bratem ciotecznym przyjechała i jeszcze koleżanka pisze że jak się uda to wpadnie na chwile a też z innego miasta jest :-)Wysłałam dzieciaki na bal przebierańców i balują :-)Ciocie z jej maluchem też.I biorę się za obiad.
Kiedyś na Playstation grałam w crash bandy cat czy jakoś tak.A teraz bym pograła ale nie mogę w zumbe ale planuje po porodzie.Miłej soboty i też czekam na jakieś wieści od Bożenki kto ma z nią kontakt ??

O Boże ale dałam czadu na zamkniętym nie zdziwie sie jak nikt nie przeczyta.
Ewstra musisz miec link do zdjęcia i wrzucic. Polecam photobucket. Zalogowac sie zalozyc album prywatny i nikt zdjec nie zobaczy poza samemu wstawionymi linkami na forum ;)

Angel. ha ja przeczytałam :-p

Nie nadrabiam wątków, bo jakoś brak mi mocy...bolą mnie zatoki i myślę tylko o tym, żeby się położyć. Wizytę dzisiaj miałam ale to w odpowiednim wątku...
Miłej soboty dziewczyny :tak:

Jaki spokój tu dzisiaj... a mnie sen do łóżka zagnał...i tak mi się źle śniło - widziałam Dzieciątko, machało rączkami, płakało, a ja nie mogłam wziąć na ręce, nie mogłam złapać w żaden sposób pomóc... wstałam to się zryczałam jak głupia... na całe szczęście Mała mi już kilka kopów dała i uspokoiła matkę...

Miałam dziś nie wychodzić nigdzie ale chyba się ruszę - troszkę się słabo czułam i głupoty w głowie się pojawiać zaczynają...

Dzien dobry, JA dopiero z parcy się przywlokłam. Szłam tak wolno że chyba wolniej sie już nie dało:-P

Spróbuje was doczytac troszke a po 18 jak maż przyjdzie bierzemy sie dalej za sprztanie, bo w poniedzialek wkońcu malowanie. Nareszcie się doczekam.

Dziewczyny mam jeszcze pytanko. Kupiłam szafki i one śmierdzą mocno drewnem, jak zniwelowac ten zapach? bo wietrzenie na razie nic nie dało:/ a kupiłam je specjanie na rzeczy synusia

reklama
Czesc:-)
Na nic mi dzisiaj ze caly dzien przelezalam a skurcz mialam taki ze myslalam ze oczy mi na wierzch wyjda masakra:-)
Dzien jest ogolnie fantastyczny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry