Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) + kilka klawiszy
Albo pada (zdarzało się tłuc tekkena); jakbym miała więcej czasu (do zmarnowania) to chętnie bym odpaliła Nintendo 64 i donkey kong (małż się śmieje że to Lara Croft dla dzieci ;-)), banjoo tooie oraz raymann2...
Brzmi fantastycznie brakuje mi planszówki jakiejś!
A tam hobby i rozrywka jak kazda, juz wole to jak miliardowy raz ogladac ten sam film w tv albo lepiej gapic sie w jakies durne programy nie wiedzac nawet co sie oglada
A czesto w tym momencie jak mnie przebudza czuje tak straszne ssanie w zoladku, ze az boli.. I nie wiem, zle mi czasem ze itak klade sie spac taka glodna na kolejne tyle godzin a malemu nic nie dostarczam :-( Ale jak tu jesc tak zamulonemu;/ juz bym nie spala potem.. Czasem ratuje sie crossaintem - taki z zasady z czekolada ale te co mam pakowane po 5 szt to tak czeko szukac mozna dlugo
Ale miekki taki, latwiej wchodzi z rana.
Ale mysmy z sis ogladaly to bez pl dubbingu , tylko w necie z napisami.. No troche smiesznych wstawek bylo ;-)
Planujemy w poniedzialek, Julek ma wolne a do tego urodziny więc.. ;-)
nogi puchną jak dłużej siedzę czy stoję... za to uczę się robic na drutach, zaraz wrzuce w odpowiedni wątek co dla malucha zrobiłam ;-)Villandra magia i miecz to super gra :-) Pamiętam że z braćmi dużo w nią graliśmy ... Mam nadzieję że jak Borys odrośnie to sobie taką kupimy![]()