reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry, JA dopiero z parcy się przywlokłam. Szłam tak wolno że chyba wolniej sie już nie dało:-P

Spróbuje was doczytac troszke a po 18 jak maż przyjdzie bierzemy sie dalej za sprztanie, bo w poniedzialek wkońcu malowanie. Nareszcie się doczekam.

Dziewczyny mam jeszcze pytanko. Kupiłam szafki i one śmierdzą mocno drewnem, jak zniwelowac ten zapach? bo wietrzenie na razie nic nie dało:/ a kupiłam je specjanie na rzeczy synusia
sode oczyszczona wloz ale do gazety tak zeby sie z niej nie wysypala a bylo mozna ja widac jakby w koszyczku z gazety soda idealnie pochlania zapachy gazety tez ;](czarno-biale)

reklama
hej laseczki :) mi sobota minęła szybko dzisiaj noo ale czemu tu sie dziwic jak wstałam po 12 :P dzisiaj robiłam prasowanko pierwsza tura wyprasowana lezy przykryta i czeka na te moja dziewuszke :) mamuska wzięła drugą częśc ciuszków :D na szczęscie to ostatnia a tyle tego jest :P będe małą chyba przebierac co dwie godziny haha :D coś u mnie ostatnio mała wyluzowała z kopaniem teraz raczej się "pręży" i to czasami dosc boleśnie. Kopie raczej na noc i troche nad ranem i to tez chwilke i idzie spac :) noooo i teraz ide sie wykąpac , włączyc film i ide leżec :P

no glownego to ja dzis nie nadrobię, ale...witooooooojcie!

małe mnie się tak przewala dzis w bębnie, ze....aaaaaaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaaaaaa. ;o
bylismy na zakupkach:D iiii jest ekstra.

wciągam rybkę po grecku i tez jest ekstra...
rozstępny pną się w górę co nie jest ekstra, ale... i tak jest ekstra:D
i życzę sobię pięknego wieczoru z okazji tygodniówki... i inamorate chyba też ma (nie kukałam, kojarzę)
i na kolejne tygodniówki tez wszystkim wszystkiego naj...
a tak z nowosci...zebym się nie powtarzała to.... jest ekstra:cool2:

extra to jest moja miłość do reklamy "siedze na koniu" i zdjęcia, ktore wrzuciła ivi w zamkniętym w związku z tym...

tunia!! widzialaś parówy? hahaahahah

i jak ma nie byc ekstra?:D
gdybym miala dzis dola to ivi skutecznie by mnie uleczyła tym co zrobila.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry