reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Monika na jakiej podstawie nie dostałaś zniżki ??? :wściekła/y:

Kasiurek pewnie że u siebie najlepiej , ale jak trzeba leżeć do dobrze mieć taką pomoc :tak:

ajako to teraz świętujecie :-D To jednak kawał czas byli i nie dziwię się że napięcia były :sorry2:

Borys dziś został podstrzyżony , najwyższy czas już był, bo wyglądał już trochę jak bitels :-D
A ja ostatnio nieźle się czuje ,niby jest mi ciężko ale więcej energii w sobie czuje i nawet wyspana wstaje . W poniedziałek wybieram sie na grzemarki - poluje już na większe ubranka i typowo dziewczynkowe :-)

reklama
Ja nie byłam w aptece ale mój i co się okazało zdążyłam sobie popłakać na krzyczeć na niego on na mnie :wściekła/y:I w końcu sie wydało bo mu kazałam iść znowu do apteki że jest refundacja ale nie 3 zł tylko 14 zł ale mi ciśnienie podniósł zamiast sprawdzić i wziąć paragon on że nie ma refundacji wcale i gada głupoty :wściekła/y:jak on mnie dzisiaj denerwuję.Ja chyba za dużo mam z mojego teraz on nerwus i ja zawsze spokojna opanowana zamieniłam sie w złośnice trzaskająca drzwiami:wściekła/y:.Wiec przepraszam za wprowadzanie w błąd.Ale i tak cwaniaki większość leków są droższe 10 zł różnicy to dla niektórych dużo.

mini - no niby tak ale perspektywa 6 tygdni mnie przeraza z drugiej jednak strony lepiej 6 niz 36 ;>

monika -nie przepraszaj ja oddalam rmua i mam po starych cenach czyli fenoterol 3 zyla nie 27 jak za 100% i polikap tez cos kolo 3 zyla nie 12 mia odmiennsc d duphastonu gdzie ksztwal miedzy 30-45 zyla;/:cool:

witam,
vill- twoje nalesniki niezle wygladaja mi oczywiscie nie chcialo sie robic ich i najadlam sie paczkow a nalesniki chyba na jutro lub niedziele zrobie :tak:

padnieta jestem nic mi sie niechce, jutro moi goscie wracaja do pl to chyba caly dzien przespie ......... a pozniej wezme sie za sprzatanie , pewnie w poniedzialek dopiero bo w niedziele to nie wypada przeciez hihihi

a co do prania rzeczy malucha to tez mam zamiar prac wszystko a zajme sie tym po generalnych porzadkach w domku, popiore nasze brudy a pozniej na spokojnie wezme sie za maluszkowe rzeczy:happy2:

Ze Smarkiem objedliśmy się tostów z serem.
ba..... niezdrowo .....ale dobre.
Jutro mnie nie ma..
"zakupuje" co się da,
zeby M miał z głowy bieganie za portasami, kurtką dla Smarka w marcu,
Kornelowskie ubranko na "zająca" tez mile widziane.
postanowiłam ze do Kielc jednak śmigamy.

Kornel po całym brzuchu jeżdzi,
szaleństwa odczynia
a moja skora taka napięta..
jak przyfasoli to łzy w oczach mam..
silny chłopak z niego ale to boli !!!!

Kasiurek- czyli coś też staniało :-)
Ja na razie zrobiłam listę rzeczy brakujących, najchętniej wybrałabym się do sklepu ale chyba zamówię przez allegro brakujące produkty.Tylko nie wiem kiedy:confused:
Nie chce mi się jeść ,ostatnio śniadanie jadłam prawie o 15.Dzisiaj pisałyście o spaniu ja śpię na kojcu tylko że najbardziej lubię na lewej stronie i kładę się na tej części co powinna być za plecami i potrafię tak cała noc przespać.A na prawej stronie najwięcej leże w ciągu dnia.
Kindzia- mój łobuz to samo wyczynia w brzuchu a ciekawe co będzie później jak teraz boli

Kolęda odbębniona - ksiądz wniebowzięty, że parafia się powiększy :-D

Małż na nocce. Ja bez pomysła co robić. Może jakąś gierkę przetestuję. Zakupy na allegro trza by zrobić, ale dzisiaj nie mam jakoś weny...
O! Wiem - idę cyknąć fotki wczorajszych zdobyczy! To jest myśl :-)

Nieco później....

Widzę, że wszytskie dzisiaj chyba już poszły spać, a na nocną zmianę jeszcze za wcześnie :-D A może lepiej pośpijcie? ;-)

Więc ja też uciekam dobrej nocy życząc Wam i każdemu brzuszkowi :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tarrrr poprasowalam wszytskie ciuszki medal powinnam dostac:) wpadlam na super pomysl ze siedzac na krzesle tez moge to robic i sie tak nie zmecze, bo po 40 min stania plecy mnie tak lupaly....no nic wszystko poukladane zapakowane :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry