ODJECHALI!!!!!
nooo teraz tylko, zeby zajechali calo i szczesliwie do Belgii i juz bede miala spokojna glowe. Ale odpooooczneeee

tylko takie durne sny mialam, ze mam stresa teraz przed ta ich droga, a do tego moj ojciec nie jezdzi........on nisko przelatuje

teraz jeszcze z tydzien bede doprowadzala chalpe do porzadku i pozniej juz tylko leze i ładuje akumulatory do porodu.
a wczoraj to starsza sis tak mnie rozwscieczyla swoimi filozofiami, ze wrrrrr, zagryzlabym ja normalnie
mini- dzieki!
jeszcze teraz moj ojciec wychodzac do Julki; a obiecujesz, ze bedziesz jesc i urosniesz?

a Julia; noooo dobzie!
aaa moge sie pochwalic; moja juz przed swietami zaczela mowic R, teraz jak chce sie popisac to mowi; drabina, biedronka....

a teraz maz mowi do niej; a powiedz; kRowa, a Jula na to; cielak

tylko jak pierwsze R wystepuje to nie powie, jej ukochany mis; Rupert to wciaz; Lupelt albo czasami Lupert
Kasiurek- Twoj to duzy jest! i wysoki i waga sluszna, w zyciu bym nie powiedziala, ze wczesniak!
wlasnie jak sie maly zachowuje po Twoim pobycie w szpitalu?
ja sie boje isc na te kilka dni, bo jak lezalam we wrzesniu to jak wyszlam jakas taka dziwna do mnie byla :-(
nefi- nie rob mezowi siary ;-)

moze termosik na ten 'denaturacik'?;-)
dobrze, ze juz lepiej u Ciebie, oby tak dalej!
Angel- nooo prosze czyli sporo juz jednak tego wszystkiego, fajowsko! ciesze sie razem z Toba:-)
ja jak znam siebie to bym mojemu nie odpuscila, zeby mi rozlozyl nowa kołyseczke

jak dostalam nasza kolyske z allegro to oczywiscie w pierwszy wieczor ja zlozyl i tak stala pozniej chyba z 2 miesiace

dobrze, ze swieta przyszly to znowu ja rozlozyl i wywiozl na mieszkanie nasze, teraz bede go maltretowac pewnie za kilka dni, zeby znowu ja przywiozl i rozlozyl lozeczko

aaa wlasnie; jak Wasze sprawy mieszkaniowe? nie musiscie sie jednak wyprowadzac??
cos mialam jeszcze pisac, ale zapomnialam.
ide przeleciec pozostale watki.