reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hejo:-)
Wczorajsza noc w porownaniu z dzisiejsza to nic moze przespalam z 3 godziny Kubus mi nie daje spac, co zasne to sie budze tak wierzga:-)
Oj wogole jakis dzien do d...
Pada, szaro...
Jutro czeka nas rewolucja w pokoju:-)bedzie wszystko dostosowane do dzidzi:-)

Witam sie piątkwo

A wiec ja sie wyspalam w sumie to wiekszosc leze niz w pionie jestem, teraz synek mnie wykpal z ozka w sypialni i sam sobie tam spi - tak chyba odreagował nieobecnosc mamy !

no ale mam nadzieje ze do połowy czyli bezpiecznego 36 tygodnia bede z nim u mich rodzicow i u nas na przemiennie.

Ajako - moja syn ma 2,5 roku jak go mierzylam ostanio) ma 99 cm i wazyl 14,5 kilo nie wiem czy to duzo cyz mao . B nie porownuje go z innymi dziecmi - ale jak na wczesniaka nadrobil zaleglosc tego pewna jestem ;]

ide was podczytac bo nadrobic nie mam szans na pewno- dzis/jutro wkleje foty brzucha bo w koncu doczekalam sie nowego fona co robi w miare foty !

co do prania to ja na razie wypralam rzeczy szpitlane, wroce w niedziele do mamuski to ja spakuje na nowo -kosmetyki uzupelnialam ( kupilam takie buteleczki na liwke, zel pod prysznic,szampon -zeby duzo miejsca nie zjamoway a na pobyc paru dniwy wystraczyly)kapcie pizamy reczniki sztucce i cala reszte u mamy mam spakuje i bedzie czekac oby do knca czy polowy lutego!!!

CO do prania ubranek to mysle meza poprosic tak po 20 stycznia zeby wniosl wszytskie ubranka z piwnicy na gore i je wyprac -tzn on je rpac bedzie i powiesi zas w tygodniu kiedy ja bede u mojej mamy i na pocztaku lutego w ten weekend bede kladac te ubranka i segregowac zeby wiedziec co jeszcze dokupic czy co klwiek porobic.

Ostatnia edycja:
tunia no cóż nie ma to jak wykwintny trunek do surówki :-D.
u nas tez przemeblowanie. łóżeczko cały czas u mamy, ale robimy miejsce na nie i rzeczy małej. jeszcze pranie mnie czeka bo siostra podonosiła rózne rzeczy po synku głównie do kapieli, reczniczki i pościel. Zaczynam się zastanawiac gdzie ja to wszystko zmieszczę :eek:.

nefi Ty żulu :-D:-D:-D

Kasiurek chyba Ci dobrze u mamusi ?? :tak:

Ja jeszcze nie piorę .... daję sobie troszki czasu :tak: A urządzanie kącika zaplanowałam na ferie zimowe , łącznie z generalnymi porządkami . :-)

Nusia dosmaczyc to wiadomo po swojemu, wiem, ze tesciowa dodala kilka kropel MAGI albo odrobiny kostki rosolowej wymieszanej z tym jogurtem i majo :-) To daje pycha posmak ;-)

Cześć dziewczyny :-)Ja w sumie jakaś dzisiaj podminowana chodzę wszystko mnie wkurza i ryczeć mi się chce i jeszcze mój krzyczy na mnie.Skończyła mi się luteina załatwił receptę a babka w aptece że nie ma zniżki żadnej to się wkurzyłam bo płaciłam za opakowanie ok 3 zł a teraz 27zł toż to masakra a opakowanie na 5 dni mi starcza :wściekła/y:Jak wracam od ginekologa ponad 130 zł zostawiałam jak nie wiecej a teraz z luteiną w takiej cenie będzie dobre 200zł.Ja mam brać do 34 tygodnia to jakoś przeżyje.A co z dziewczynami co dopiero zaczynają masakra

ODJECHALI!!!!!
nooo teraz tylko, zeby zajechali calo i szczesliwie do Belgii i juz bede miala spokojna glowe. Ale odpooooczneeee :-D
tylko takie durne sny mialam, ze mam stresa teraz przed ta ich droga, a do tego moj ojciec nie jezdzi........on nisko przelatuje :szok:
teraz jeszcze z tydzien bede doprowadzala chalpe do porzadku i pozniej juz tylko leze i ładuje akumulatory do porodu.
a wczoraj to starsza sis tak mnie rozwscieczyla swoimi filozofiami, ze wrrrrr, zagryzlabym ja normalnie:wściekła/y:

mini- dzieki!
jeszcze teraz moj ojciec wychodzac do Julki; a obiecujesz, ze bedziesz jesc i urosniesz?:eek::-D
a Julia; noooo dobzie!:-D

aaa moge sie pochwalic; moja juz przed swietami zaczela mowic R, teraz jak chce sie popisac to mowi; drabina, biedronka.... :-Da teraz maz mowi do niej; a powiedz; kRowa, a Jula na to; cielak :-D:-D
tylko jak pierwsze R wystepuje to nie powie, jej ukochany mis; Rupert to wciaz; Lupelt albo czasami Lupert :-D

Kasiurek- Twoj to duzy jest! i wysoki i waga sluszna, w zyciu bym nie powiedziala, ze wczesniak!
wlasnie jak sie maly zachowuje po Twoim pobycie w szpitalu?
ja sie boje isc na te kilka dni, bo jak lezalam we wrzesniu to jak wyszlam jakas taka dziwna do mnie byla :-(

nefi- nie rob mezowi siary ;-):-D moze termosik na ten 'denaturacik'?;-)
dobrze, ze juz lepiej u Ciebie, oby tak dalej!

Angel- nooo prosze czyli sporo juz jednak tego wszystkiego, fajowsko! ciesze sie razem z Toba:-)
ja jak znam siebie to bym mojemu nie odpuscila, zeby mi rozlozyl nowa kołyseczke :tak:
jak dostalam nasza kolyske z allegro to oczywiscie w pierwszy wieczor ja zlozyl i tak stala pozniej chyba z 2 miesiace :-D
dobrze, ze swieta przyszly to znowu ja rozlozyl i wywiozl na mieszkanie nasze, teraz bede go maltretowac pewnie za kilka dni, zeby znowu ja przywiozl i rozlozyl lozeczko :-D
aaa wlasnie; jak Wasze sprawy mieszkaniowe? nie musiscie sie jednak wyprowadzac??

cos mialam jeszcze pisac, ale zapomnialam.
ide przeleciec pozostale watki.

reklama
ajako- n on tez sie ucieszyl ale nie podchodzil potem sie awil i tal jak zawsze sam popoludniu spi i idzie spac ta teraz mama zaloz pampka mama ide spac z toba itd ale jest kochany i chyba łapie dlaczego mnie ie ma a u rodzicw moich to on pza wieczorami czasu na nude nie ma i na tesknoty nie to co jak ja leze a on sam sobie pozostawiony ....

monika - a pokazywalas rmua w aptece ja pokazalam dalam nawet skserowac i mialam ze znizkami leki,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry