Angel.
Zwierzoholik;)
Aha pytanko - piszecie wziąć o praniu ciuszków..
A co z praniem reczniczków, kocyków, rożków
- ba, maskotek itp? Ma sie rozumiec wszytsko trza prac?
I w jakiej temperaturze?
Ja juz bym tak chciala poprac..ale co wypiore, poprasuje i wloze znowu do kartonu? :-(
Własnie przyjechala nasza paka z PL ktora sami sobie nadalismy.. aj zapomnialam juz jakie sliczne te reczniczki, kocyczki.. Maskotki i grzechotki.. i ze juz conieco tam jest..
Ehh ale musi sobie lezec i czekac..a pokoj sie coraz mocniej zagraca, jeszcze te dzisiejsze pudla dwa.. No i odkurzacz, zelazko i bledner co z pl przyjechaly.. nie bede chyba rozpakowywac nawet..
Lipa.
Ojej ajako a co Ci rodzinka tak nerwy psuje? ;>
Trzymaj sie!
A co z praniem reczniczków, kocyków, rożków
- ba, maskotek itp? Ma sie rozumiec wszytsko trza prac? I w jakiej temperaturze?
Ja juz bym tak chciala poprac..ale co wypiore, poprasuje i wloze znowu do kartonu? :-(
Własnie przyjechala nasza paka z PL ktora sami sobie nadalismy.. aj zapomnialam juz jakie sliczne te reczniczki, kocyczki.. Maskotki i grzechotki.. i ze juz conieco tam jest..
Ehh ale musi sobie lezec i czekac..a pokoj sie coraz mocniej zagraca, jeszcze te dzisiejsze pudla dwa.. No i odkurzacz, zelazko i bledner co z pl przyjechaly.. nie bede chyba rozpakowywac nawet..
Lipa.
Ojej ajako a co Ci rodzinka tak nerwy psuje? ;>
Trzymaj sie!

wszystkie te rzeczy też się pierze . Ja pewnie będę w 60 prała 
. Moja teściowa trochę na początku panikowała że taki chudy ( bo mało je - a powinien cały czas