Angel.
Zwierzoholik;)
Hejo zakupy udane :-)
Cieszę się!
Witaj Jola!
Kindzia powodzenia by wkońcu małe pokazało się w pełnej krasie
Ewstra jaki nawilzacz macie?? Aha co do kołyski to chcemy na teraz , a potem oczywiscie łóżeczko jak male zacznie siadac
Ale lozeczka z zestawem ( materac, posciel, ochraniacz) to juz zdecydowanie od producenta w PL ;-) Ale to pewnie jakies 4-6 miesiac małego bedzie jak sie zacznieo tym myslec ;-)
Kamila juz od jakiegos czasu mam prosbe bys napisala mi - na pw- gdzie dokladnie mieszkacie i ile placicie za ten domek za tydzien?? Jestem załamana cenami tutaj i do tego miesiac + miesiac depozytu na wstepie.. No masakra
Co jeszcze mialam pisac..
Lina śliczny projekt w moim stylu zdecydowanie domek!
Amandla powodzenia w spełnieniu marzenia :-)
Cieszę się!
Witaj Jola!
Kindzia powodzenia by wkońcu małe pokazało się w pełnej krasie
Ewstra jaki nawilzacz macie?? Aha co do kołyski to chcemy na teraz , a potem oczywiscie łóżeczko jak male zacznie siadac
Ale lozeczka z zestawem ( materac, posciel, ochraniacz) to juz zdecydowanie od producenta w PL ;-) Ale to pewnie jakies 4-6 miesiac małego bedzie jak sie zacznieo tym myslec ;-)Kamila juz od jakiegos czasu mam prosbe bys napisala mi - na pw- gdzie dokladnie mieszkacie i ile placicie za ten domek za tydzien?? Jestem załamana cenami tutaj i do tego miesiac + miesiac depozytu na wstepie.. No masakra
Co jeszcze mialam pisac..
Lina śliczny projekt w moim stylu zdecydowanie domek!
Amandla powodzenia w spełnieniu marzenia :-)
Ostatnia edycja:

- w końcu wybrałam jedno proste body, to się przy kasie okazało, że nie ma towaru w pliku; z miejsca podziękowałam