• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witaj Jola
Mojego kolegi partnerka tez jest w ciazy -beda mieli syna a termin ma na polowe maja.Szkoda tylko ze ona taka wyalienowana bo spacer kiedys proponowalam jej i zakupy i tylko w domu by siedziala.Zastanawiam sie tylko gdzie ten brazylijski temperament.Za to moja dobra znajoma rodzi tydzien wczesniej niz ja:)
Ja juz wszystko popralam ,teraz tylko prasowanie mnie bedzie czekac pewnie w weekend wiec musze sie nastroic psychicznie na ta czynnosc.Zaraz zabieram sie za obiadek dzis rosolek bedzie:)taka mam ochote

hej :)
witaj jola
ja dzisiaj byłam na wizycie, zaraz wszystko napisze co i jak, a później w zusie zanieść zwolnienie. Dzisiaj mam dobry dzień mimo wstrętnej pogody. U mnie też baby boom, moja szwagierka i dobra koleżanka w 16 tc.

u mnie w otoczeniu też baby booom, 4 koleżanki w ciąży, wszystkie mają terminy tak do maja, jedna już urodziła, a kolejna na sierpień ma termin:D się naród mnoży, fajnie bo dzieci będą miały towarzystwo!
Ewstra ja tez dzis zrobiłam rosołek, właśnie wcinam:)

WItaj Jola w naszym gronie:-)

U mnie też pełen baby boom. W pracy razem ze mna 3 dziewczyny w ciąży. One maja termin na początek maja. Inna kumpelka też termin na maj:-) NAstepna na sierpień. Oj urodzi sie w tym roku dzieci:-)

A tak poza tym hormony mi buzują. Powiedziałm dziś mojemu ze juz mam dosyc czekania na to malowanie i już nie chce żeby cockolowiek było malowane, a on przecież trzeba wszytko poprzenosić, pochowac.....a ja sie rozplakalam.

Ostatnia edycja:
EJ bo ja się Wam wczoraj nie pochwaliłam... Mam 1wszego siostrzeńca:):-):-) wczoraj się urodził!:) jestem przeszczęśliwa! nie macie pojęcia jak się cieszę:) Moja siostra i Wojtuś czują się dobrze - mam nadzieję,że jutro wyjdą bo w niedzielę chcę ich widzieć! Już widzę jak Jagoda piszczy na dzidzię:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry