reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Amandla
250 duzo a mieszka z nimi ktops jeszcze, rodzenstwo, ktos do pomocy,
a grzeja gore i dół w zimie, grzeja gazowo, ile płaca rachunki ? tak mniej wiecej miesiecznie
mogłabym miec duzy domek ale i Pania do sprzatania
w lecie koszenie trawy, na jesien grabienie liści a w zimie odśnieżanie:)

reklama
Dziewczyny pisałyście o swoich starszych pociechach że małe są.Moja córcia wyglądała do 5 roku zycia jak niedożywiona chudzinka malutka a teraz wielka 145cm ma i troszkę za bardzo w inną stronę idzie bo waży troszkę za dużo.Wiec na mniejsze dzieci przyjdzie pora :-)

Kindzia, mieszkają sami, mają panią do sprzątania, grzeją wszystko ( oprócz piwnicy oczywiście) ale mają też kominek, rachunki kosmiczne;D koszenie trawy pól bidy, ale odśnieżanie podjazdu plus dwa wielkie tarasy ( na szczęście jeden zadaszony) dramat.

Kindzia ja podejrzewam, że dla mnie też to za dużo do sprzątania będzie a za Panią do sprzątania jestem jak najbardziej za :-D:-D

Amandla 250m to ogromny dom - tego ogarnąć to sobie nie wyobrażam ;-)

Ahhh te hormony - przed chwilą rozmawiałam z siostra cioteczną , która jest w 5 msc ciąży i mówi, że mi tak strasznie zazdrości, że za chwilkę będę miała Zuzankę na świecie i mogła brać w ramionka - a ja głupia zamiast z nią pogadać musiałam się rozłączyć bo się z radości rozryczałam :-D:-D opanować nie szło... zaraz oddzwonić będę musiała :-)

Lina, żebyś wiedziała, że ja też sie cieszę, że juz niedługo zobaczymy nasze dzieci:) Moja przyjaciółka jest "dopiero" w 21 tygodniu i wcale jej nie zazdroszcze, a takie łzy szczęścia to bardzo pozytywne są:) Mam nadzieję, że szybciutko nam miną te ostatnie tygodnie!

WItajcie!
Czy mogę do Was dołączyć? wiem późno trochę, no ale może uda mi się odnaleźć w grupie.
Jestem mamą 13-miesięcznego Adasia a teraz spodziewamy się Marysi, która teoretycznie ma się pojawić 19 marca.
Pozdrawiam wszystkie marcowe mamusie!

Jola witamy, pisz czesto i gęsto, o jaka mała roznica miedzy dziciaczkami, planowane czy tak wyszło. Gratuluje Marysi

Lina, Amandla a moja sis jest teraz w 23tc to tak jak Wasze psiapsiulki ,
10tc roznicy, termim na maj, i jak ja bede rodzic to ona bedzie własnie w 32 tc czyli taka ja ja teraz,
jak dawałam foty na brzuszkowy to ta w czarnej blucie co z nia stoje, nic nie ma brzuszka, no nic, mowie Wam ja mały wagonik dostawczy a ona wysoka i wystzralista
i bedzie miała córeczke

Lina jak najbardziej wizytuje,
na 17 mam
i nie samolocik a usg:):) ulalalla
samolocik i z wynikami (musze zaniesc krew , mocz)
no i dzisiajsze usg mam we wtorek

Mini powinna juz wrocic
chyba ze od razu poszła do tej szkołki m na "wygoibasy"

Ostatnia edycja:
reklama
Mini ewentualnie dorwała Picolo i świętuje gdzieś dobre wieści :-):-)

Kindzia to trzymam kciuki, żeby Maluszek pokazał się ładnie :-):-) także jak wróce z miasta (banki wrrr) odrazu wpadam zobaczyć jak Twoje Dzieciątko :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry