reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam sie w ten ponury dzień

dzisiaj nocka podobna jak wczoraj,mała wieczorem dała taki koncert,że nie miałam wyjścia musiałam usiąść u niej na łózku i czekać aż uśnie,normalnie niech się przyzwyczaja szybciej bo ja już opadam z sił

dzisiaj siedzimy w domku,bo pogoda do niczego jest a i trzeba w domku trochę zrobic

pozdrawiam

reklama
Kindzia chcielibyśmy jak najszybciej a kiedy da rade zobaczymy ;-)aktualnie jakiś tanich drzwi wewnętrznych szukam ;-);-);-)
macie jakąś firmę, która ma w miare tanie produkty a dobre??? a i nie mówimy o drzwiach drewnianych bo na owe nas nie stać :sorry:
a panelki są takie -
Drzwi i podłogi VOX - Panele podłogowe Brilliance Floor Emotions Vario Dąb Meksykański

jutro cyknę parę nowych fotek i wstawię wieczorkiem na zamknięty ;-);-) aktualnych nie mamy ale ogólnie z projektu jest to dom w awokado ;-) Archon+ Projekt domu: Dom w awokado Opis Projekty domów na wąską działkę

tylko wiadomo wykończenie fotkom nie równe ale jest bardzo podobne do tego co w aranżacji ;-)

cieszę się niesamowicie na samą myśl, że juz tak blisko końca - pamiętam jak prawie 4 lata temu działke kupowaliśmy i fundamenty się lały :-):-):-) tyle wyrzeczeń, kredyt na kilka ładnych lat ale to wszystko jakieś takie mało ważne jak myślę, że z naszą Żabką się tam wprowadzimy :-):-)

dzien dobry...

ooj mnie się domeczek maaaarzy.
Za malucha mieszkalismy w domku i tęskno do własnego "pałacyku", podwórka...
cierpliwości :D

spałam dzis do 11:30 ;o szok. No ale nocka kiepska... duszno, wiercipięta kopała... ajajaj.

przyszła chrzestna nas dzis odwiedzi to sie zrelaksujemy ladnie , aaaa co:D

wichura, wichura! całą noc...i te ulewy, a ble! nosa za okno nie wystawiam.

Dzień dobry

Witam w jeszcze gorszym humorze niż wczoraj :wściekła/y: w dodatku z katarem i gorączką nooooo rewelacja :no:
Nie nadrobiłam wątków, bo jakoś się skupić nie mogę :eek:
Miłego dnia dziewczyny

oj mi też się marzy domek, mam nadzieję, że w przyszłym roku sfinalizujemy marzenia, tylko póki co jest zastój na rynku nieruchomości i jakoś nie ma chętnych na kupno naszych mieszkań:(

Mi też się marzył i kiedys tak przy M powiedziałam (jeszcze przed ślubem) i to on podjął decyzję o budowie domu - jakby to ode mnie zależało mieszkalibyśmy pewnie w jakimś nowym budownictwie w 60 metrowym mieszkanku a domek byłby nadal w strefie marzeń... ja bym się nie odważyła - fakt mieliśmy spory wkład własny, ale kredyt plus ostatnie lata życia na minimum (no nieraz coś nam się wyrwało jak już dość mieliśmy) ale warto :-) teraz jak jadę to już mi się wychodzić zbytnio nie chce :-D:-D

My juz mamy upatrzony i poki co "czeka na nas" ( z drugiej strony zastój na rynku nieruchomości dziala na naszą korzyść), tylko musimy sprzedać przynajmniej jedno mieszkanie, żeby się nie zarżnąć finansowo przy jego zakupie i wykończeniu

Lina nie mam pojęcia jaki to projekt, bo budował go developer i to nie jest żaden gotowy projekt, prosty, raczej nowoczesny bez udziwnień o taki o
image,type-gallery_foto,mbiz-3000,00000000000211001.jpg
z tyłu ma ogródek i wielkie okna balkonowe

reklama
Rany duży :-):-) metrażowo pewnie nieźle wychodzi :-):-):-) mało widać ale lubię domy w takim stylu :-):-) w swoim elewację też zrobiłam a kolorach biały-antracyt- srebro- brąz :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry