reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam dziewczyny :)
widze o chakach gadacie... my mieszkamy w domku ale wynajmujemy, tez mi sie marzy wlasny domek, najlepiej z padokiem dla 2 konisi :tak: :tak:tak tak , ale my jeszcze conajmniej 3 lata nim bedziemy myslec o kupnie... eh...

ja mialam noc calkiem niezla, jakos dobudzic sie nie moglam a gosci jeszcze w domku mam i trzeba sie bylo podniesc... wieje zimno brzydko i co tu robic... milego dnia laski pozniej zagladne do was

reklama
Lina - nieduży, to jest połówka bliźniaka, ale fajnie rozplanowany, na dole ma kuchnie, łazienkę, salon i pokój, na którym nam bardzo zalezało, bo w niewielu projektach jest dodatkowy mały pokój na dole, a na górze trzy duże pokoje i łazienka, więc akurat:)

p.s. na canal + własnie się zaczał film Pierwszy Krzyk:)

Amandla to tak jak u nas ;-) u nas wychodzi to 139 m łacznie ale jak mówisz, że masz 3 duże pokoje na górze i pewnie salon też większy to metraż ze 180 m :-)

Nie mam canal+:sorry:

metraz jest 137 plus garaż, więc niecałe 160 m, ale zawsze to dom a nie mieszkanie w bloku:) Ja zawsze chciałam parterowy, ale odpuściliśmy budowanie samodzielne od podstaw, ani czasu ani nerwów ani wiedzy nie mamy na to, a tak to tylko wykończeniem się zajmiemy, co oboje lubimy, więc to już ustalone, a ten nam sie wyjątkowo podoba pod względem układu w środku. No ale czas pokaże co z tego wyjdzie, póki co mamy inne sprawy na głowie;D

dzien dobry:-)

Ja niecałą godzine temu dopiero wstałam, ale tylko dzięki mężowi bo spał z boku:-) a tak poza tym nic mi sie nie cche. nie mam nawet siły nadgonić wątków.

W domu sprzatanie na całego. Wczoraj przyszła nam "maszyna" nawilżacz, jonizator i oczyszczacz powietrza:-) i powiem Wam ze noc rewelacyjna-wypoczęci i wyspani. a dziś na 18 znowu do pracy:/

Cześć kobitki:-)Ja to w tej ciąży panikara jestem jak nie wiem na początku byle do stycznia teraz jak Bozenka urodziła to bym chciała luty martwi mnie wszystko i denerwuje się strasznie.Ale dzisiaj ok jest nic nie boli wiec czekam do 16 na wizytę.A dzisiaj wazny dosyć dzień miałam się nie denerwować ale jak tu się nie denerwować:wściekła/y:Nawet nie mogę napisać na forum bo mój by jeszcze zobaczył i by się wkurzył że pisze w sumie o jego sprawach ale teraz jak by naszych.Idę nadrobić inne wątki

Lina nie mam pojęcia jaki to projekt, bo budował go developer i to nie jest żaden gotowy projekt, prosty, raczej nowoczesny bez udziwnień o taki o
Zobacz załącznik 422638
z tyłu ma ogródek i wielkie okna balkonowe

fajnie! idealny metraz!
my chcielismy sie budowac a w rezultacie kupilismy 70m mieszkanie:-)
bedziemy miec 2 domy po rodzicach wiec...

Angel badz dzielna na zakupach

Ja sie fajnie porozciagalam na cwiczeniach a teraz jade do Poznania i do fryzjera
Milego popoludnia!

Lina no no czekam z niecierpliwością na końcówkę.
No i jak go sobie urzadzicie w srodku.
Projekt bardzo stylowy.

Jam mam 130 m2 uzytkowych (plus garaz, piwnica, strych, taras) i jak mi przyjdzie jechac na szmacie to oni metra wiecej nie chce
i 12 duzy okien (wymiar niestandardowy) i jak mi przyjdzie do czyszczenia to ani jednego wiecej nie chce

reklama
Kindzia bo to jest najważniejsze, żeby sie nie zarobić na śmierć przy takim domu! Moi rodzice mają 250 m, masakra, plus mnóstwo schodów, a zawsze przecież dochodzi ogródek, wszystko z umiarem powinno być, chociaż znając życie w żadnym metrażu nie sposób się pomieścić z gratami :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry