reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Wiecie co po tych lekach na tarczyce chce mi sie spac, normalnie mogla bym zasnac na stojaco...
A jak wieczorem sie zbliza ta godzina co teraz to normalnie jestem nie do zycia:-)Ide sie polozyc nie bede sie meczyc do jutra buziaki dla brzusiow:*:-D

reklama
olavip- gratuluje siostrzenca :) koniecznie zdaj relacje po odwiedzinach:-D
angel- zaraz napisze na priv do Ciebie, fajnie ze zakupki sie udaly;-)

vill- ja jak ostatnio bylam polowac na fajne rzeczy dla malucha, to wygladalo to dokladnie tak samo:eek: albo za duze, albo za male ale cena, zawsze cos...
tunia- spokojnej nocki zycze...

ja zamulam przed tv dzis... cos dobrego bym zjadla... chyba nalesniki zrobie ... a najlepiej jakby ktos mi zrobil:confused2:

kamilaedi mogę Ci podesłać parę naleśników - zostalo mi jeszcze kilka od wczoraj ;-)

04012012167.jpg Tak się wczoraj dopieszczałam.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorem... :tak:

Jola1205 cześć :happy:

Tak czytam i czytam i standardowo nie nadążam za tym co się dzieję, nie wiem chyba się cofam w rozwoju :szok::szok:
Cały dzień na kanapie nic nie robiłam grzecznie jak lekarz kazał, pocieszam się tym, że w sobotę wizyta ale z drugiej strony mam cholernego stresa i jakieś kiepskie przeczucia :oo: :oo:

Robię liste czego jeszcze potrzebuję i już zgłupiałam :wściekła/y: nie ogarniam, może to pogoda?? czy to już taka będę do porodu :no:?? Apokalipsa:crazy:

olavip gratuluje siostrzenicy :tak::-)

villandra8 ja chętnie zgarnę kilka naleśników, bo mi się robić nie chce a zjadłabym oj zjadła .... mnniam

ivi jak to zrobiłaś przyznaj się ;-)

Ostatnia edycja:
villandra jeeeeej nalesniki :hmm:. ja na tych warzywach i owocach to tylko głodna chodze i zimno mi jak nie wiem co. jakby mnie ktoś dzis na zakupy wysłał to chyba bym z głodu pół sklepu wyniosła. :-D

ja uciekam,kolorowych snów dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Oki - ja na dziś spadam. Jutro od rana pełna mobilizacja - po południu ksiądz z kolędą No i małżonek w domku - ciekawe jakie będą nastroje, bo dzis są prawie wzorowe

reklama
jola- witaj! wow Ciebie to juz w ogole podziwiam! 2 takich maluszkow w domu :cool:

ja podobnie jak Doris, ciesze sie, ale jak sie bojeeeeee :szok::crazy:

dziewczyny, mamy starszakow, dzieki serdeczne za Wasze opinie!
moja mala zawsze byla na tych nizszych normach na siatkach centylowych, nie zeby jakos spadla ostatnio, tzn. tak mi sie zdaje, tylko jeszcze musza ja wymierzyc jesli chodzi o wzrost.

mini- pewnie masz racje, ze w zimie slabo rosna dzieciaki, bo przeciez rosna skokowo, to mam nadzieje, ze nastanie wiosna i zauwaze jakis skok u Julii i przestane sie denerwowac i zamartwiac.

a ja tu o tej godzinie, bo mam taaaaakie cisnienie:wściekła/y: ide zaraz sie polozyc, mam nadzieje, ze mimo wku...a maxymalnego sorki za wyrazenie) jednak zasne.
mam dosyc!!!!!!
jutro cos wiecej mam nadzieje posiedziec na spokojnie juz jak odjada wszyscy i nastanie upragniony spokoj w domu!!!

spijcie dobrze kobietki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry