reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Lina ja to na skurczach się nie znam i tym urzadzeniu KTG wiec nie pomogę no ale u ciebie juz własnie bliżej konca wiec jak sie dziac nic nie bedzie to pewnie ci beda wywoływac :))

Ina he he za niedługo i nas to czeka że siąść na tyłku nie będziemy mogły a ty wtedy juz bedziesz mogła :))

MaMi współczuję ci, dopiero teraz zacznie ci być cieżko no ale niestety trzeba dac rade dla maluszka niech sobie siedzi tam jak najdłużej :)

Lina dziękuję za życzenia :** ale co się przyznawać bede, jakos tak mi ciezko ze kolejny rok za mną a ja starsza zamiast młodsza :p

Last wejdz na zamknięty - tam napisałam o mojej aktualnej sytuacji... jak wywoływać to dopiero 8 marca :sorry2: a i atak nie chciałabym się na to zgadzać....:sorry2:

MaMi życzę z całego serca - co by gotowe Maleństwo jak najszybciej startowało na świat :-):-):-):-) tylko już Ty mnie chociaż nie wyprzedzaj :-D:-D:-D:-D

witam

Gratuluje nowej Mamusi...

Ja nie spałam całą noc, najpierw ożarłam sie chipsów (z nadzieją że po raz ostatni, bo jak będe karmic no to świństwa odpadaja) poźniej popiłam activia i pierwszy raz w życiu activia zadziałała.... Do toalety wstawałąm w nocy 3 razy...
Do tego wzięły mnie zatoki i głowa tak boli że marze eby mi ją ktoś urwał... A chętnego brak...

Co do moich skurczy, to są, tak mi sie przynajmniej wydaje... Nie czuje bólu jak na okres w podbrzuszu, tylko brzuch u góry na czubku tam gdzie podpinają ta taśme od ktg od skurczy właśnie robi mi sie twardy jak kamień i boli łasnie tam u góry, podczas gdy podbrzusze jest w miarę miękkie... To to??

A jak zasnełąm nad ranem jak już mąz poszedł do pracy to niło mi sie dziecko, że je przewijam i karmie piersią... Mój Jaś mi sie śnił....

Licze na jutro... W lutym cyklicznie lądowałam w szpitalu, 1 luytego, 14 lutego więc licze i na 28 luty... Do trzech razy sztuka aby 3 był już skuteczny... Najwyżej moje dziecie urodzi się 29 lutego...

olaboga moja głowa :(

Lina chodzi ci o te nugetsy i seksik :))?? :p na mnie pikantne nie działa :p ale po tym seksu nie próbowałam wiec nie wiem moze i by pomogło :p

Pinula właśnie u góry brzucha ból to skurcze, wtedy brzuch robi sie twardy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ej dziewczyny no wezie poczekajce wy do tych terminow ,mi zostalo 4 tygodnie , za dwa tygodnie moze sie dowiem co ze mna zrobia, a zaraz jade do dziennego spa-woda ,gazeta i jedzenie spakowane :)no i jakos tak spokojnie sie zrobilo....

Do góry