Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lina to może zacznie się już coś dziać na czasie jak skurcze juz co kilka minut są i spać w nocy nie możesz trzymam kciuki żeby Zuzka w końcu zdecydowała się wyjść )
Ja też od paru dni w nocy spać nie mogę z boku na bok się przekręcam, mam już dość, ciekawe czy rozwarcie dalej sie u mnie robi, w piatek do gina na wizyte ide jak dotrwam a pewnie tak bedzie )
Last ja już w cuda nie wierzę najpierw lecicie Wy z rozwarciami - u mnie tam wszystko mega szczelnie zamknięte mnie będzie poprostu męczyć i męczyć i męczyć i skończy się CC
na żywca. Noc przed porodem dostałam tylko zastrzyk przeciwbólowy żeby trochę pospać Na samej porodówce po 1 porządnym skurczu darłam się o znieczulenie a po 2 o cesarkę
Inamorate nie denerwuj ciężarnych he he ile ja bym dała żeby tak porządnie się wyspać i jeszcze do brzuchu się położyc ehhhh
Lina znając moje szczęście to tak samo będzie u mnie więc sama nie jesteś, niby jest rozwarcie, skurcze od czasu do czasu jakieś są a tak to nic się nie rusza a mój maż to nawet już molestowany nie chce byc przeze mnie :/
_Lina mnie wygnało i się darłam a na ktg 0 skurczy lastpetunia ale Wy to sobie przynajmniej posiedzieć możecie a ja jem na stojąco bo na tylek nadal nie siadam