nusia181
Fanka BB :)
nie wiem dziewczynki ale ucichło......od 1:30 mialam regularne, a teraz spokoj.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No cos czuje pismo nosem![]()
Ewstra a ja w zyciu bym nie pozolila sobi ena przenoszenie 16 dniNie mozna tez AŻ TAK demonizowac tego wywolywania..
Cholera musza wkoncu wiedziec co robia ci lekarze no :/ chociaz troche :/
My też od początku "hartowaliśmy" Emilkę hałasami, ale u nas się to nie sprawdziło. Miała okropne problemy ze spaniem w dzień, w końcu przeczytałam, że może to przez hałasy, więc zaczęliśmy zachowywać się cicho, jak miała usnąć - przyciszać telewizor, ciszej rozmawiać, przygasić światło - no i pomogło. Widać to zależy od dziecka czego potrzebuje - czy przyzwyczai się do otaczających dźwięków, czy jednak woli ciszę.
)
Ja idę spac... z każda noca liczę że obudzą mnie skurcze i że już urodze...
wiec z ta nadzieją ide spac i tym razem

no to ja się kładę z taka sama nadzieją 
czesc:-)
od 1 mam skurcze w miare regularne. Teraz zrobily sie co 5 min.... w szpiatlu mowili ze mam czekac az beda trwac od 50-60 sek i mam przyjechac, poki co trwaja okolo 40... boli ..........
ciekwe czy to falszywy alarm czy naparwde cos sie zaczyna dziac...............
a jak przychodza skurcze, to można sutkami je podkręcać ;-)
ale niech sie tam ćwiczy wszystko, na weekend chcę rodzić i już ;-)
.
. W między czasie jeszcze latałam sikać dosłownie litrami tak mnie cisnęło na pęcherz. Ale jakoś to wszystko wogóle mnie nie martwi tak mnie pozytywnie dzisiaj nastraja. Na 16 idę do lekarki może jak mnie zbada to się coś rozkręci
co by Edziu już wylazł do mamusi.

ja z niej odpadam - u mnie cisza - ale życze powodzenia (Nusia mocno kciuki zaciśnięte) :-):-):-) 1 marca piękna data :-)