reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Ewstra alez bym szalu dostalaaaaaaaaaaa..
Ja to mam podobnie- tyle, ze tesciowa to wszystko co twoja mówi mysli a nie powie na głos
Ale znam ja na tyle, ze wiem, ze mysli dokladnie to co pisalas. Czemu ja nie dzwonie go pokazywac i wogole co chwile powinnam na skype wisiec i opowiadac i go pokazywac. M. tak samo dzwoni dopiero za moja namowa..ale przynajmniej stoi po mojej stronie.
Jednak jakbym wprost uslyszala takie slowa..
Bym podbila do tego laptopa/kompa powiedziala ŻEGNAM i rozlaczyla neta!! No co to znaczy takie besztanie !!
A jesli jednak chcecie ugodowo- wez wieczorek gdy Tosienka bedzie miala zly humorek tj. darla sie wlacz skypa i niech sobie popatrzy ;-) Ciekawe po ilu sekundach wylaczy dzwiek cwaniara.
Olać.
cos mialam pisac i zapomnialam.
M. w domu- maly sie bawi mowie wkoncu mnie farbnij bo wygladam jak strach na wroble!! Zaczelismy a ten jak sie nie rozdarl ;/ szybko sama dokanczalam chlapiac sie dookola, a on malego nie byl w tanie uspokoic!! Histeria pierwszy raz az taka!! Wkoncu skonczylam obwiazalam sie siatkami folowymi i do cyca;/ CISZA zjadl i spi a cholernik wczesniej jadl godzine temu!!
Ja to mam podobnie- tyle, ze tesciowa to wszystko co twoja mówi mysli a nie powie na głos

Jednak jakbym wprost uslyszala takie slowa..

A jesli jednak chcecie ugodowo- wez wieczorek gdy Tosienka bedzie miala zly humorek tj. darla sie wlacz skypa i niech sobie popatrzy ;-) Ciekawe po ilu sekundach wylaczy dzwiek cwaniara.
Olać.
cos mialam pisac i zapomnialam.
M. w domu- maly sie bawi mowie wkoncu mnie farbnij bo wygladam jak strach na wroble!! Zaczelismy a ten jak sie nie rozdarl ;/ szybko sama dokanczalam chlapiac sie dookola, a on malego nie byl w tanie uspokoic!! Histeria pierwszy raz az taka!! Wkoncu skonczylam obwiazalam sie siatkami folowymi i do cyca;/ CISZA zjadl i spi a cholernik wczesniej jadl godzine temu!!

renia1321
Fanka BB :)
ina dzięki za info 
karolina, angel dałam like`a Franuś jest słodki chłopak taki okrąglutki do schrupania
dziewczyny i tak macie dobrze bo teściowe są daleko ja tak samo jak karolina mieszkam z moją
a ten tekst to mnie po prostu rozwalił ten że dzieci karmione piersią kolek nie mają niech wpadnie do mnie jak młody ryczy 6h..
karolina, angel dałam like`a Franuś jest słodki chłopak taki okrąglutki do schrupania

dziewczyny i tak macie dobrze bo teściowe są daleko ja tak samo jak karolina mieszkam z moją

My też Luizę kąpiemy codziennie tak ok 20:30, później dostaje sztuczne mleczko (od ok 2 tygodni podaje jej na noc sztuczne, a w dzień odciągam) i o 21 idzie spać
Również karmię ją na leżąco z calmy.
Ewstra tak jak dziewczyny piszą nie ma co się przejmować teściową, widocznie brakuje jej wrażeń i szuka dziury w całym. Nie ma sensu z tego powodu kłócić się z M
Kurcze zawsze nie pamiętam co miałam pisać
A co do truskawek to jadłam już kilka razy i nic się nie działo
Moje pranie wisi na 2 suszarkach od soboty i się nie może doczekać złożenia lub prasowania, a kosz znowu się napełnia
Ja również oddałam głosy na Wasze dzieciaczki.
Ewstra tak jak dziewczyny piszą nie ma co się przejmować teściową, widocznie brakuje jej wrażeń i szuka dziury w całym. Nie ma sensu z tego powodu kłócić się z M

Kurcze zawsze nie pamiętam co miałam pisać

A co do truskawek to jadłam już kilka razy i nic się nie działo
Moje pranie wisi na 2 suszarkach od soboty i się nie może doczekać złożenia lub prasowania, a kosz znowu się napełnia

Ja również oddałam głosy na Wasze dzieciaczki.
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Maria28 oj znam ten ból u mnie kąpiele to też była katorga, płacz okropny :-( a teraz wyglądają tak :
Zobacz załącznik 474217 tak więc może z czaem mała je polubi tak jak u mnie
Mam pytanie. Mamuśki czy Wam po ciąży też tak wypadają włosy
Ja to chyba niedługo łysa będę bez kitu 
Zobacz załącznik 474217 tak więc może z czaem mała je polubi tak jak u mnie

Mam pytanie. Mamuśki czy Wam po ciąży też tak wypadają włosy

karolina2207
Zaciekawiona BB
kurde jakie to forum fajne :-)
przynajmniej wyżalić się można 
na wypadanie włosów polecam odżywkę wax - do włosów ciemnych lub jasnych w zależności od potrzeby . Bardzo pomaga . Można kupić w aptece , superpharm też jest . Słyszałam ,że nawet ludzie po chemioterapii stosują ,żeby szybciej włosy odrosły .
Dzięki za głosy na fb

na wypadanie włosów polecam odżywkę wax - do włosów ciemnych lub jasnych w zależności od potrzeby . Bardzo pomaga . Można kupić w aptece , superpharm też jest . Słyszałam ,że nawet ludzie po chemioterapii stosują ,żeby szybciej włosy odrosły .
Dzięki za głosy na fb

inamorate
marcóweczka 2012 :)
Kasiulka! no biorę skrzypowitę ale ja nie karmię piersią więc wiesz, ale to ziołowe więc chyba nie zaszkodzi 
Kurcze mi kumpela poleciła
STAPIZ SLEEK LINE MASKA Z JEDWABIEM 1000ml (2398334437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i do tego szampon z tej serii i mowi ze rewela

Kurcze mi kumpela poleciła
STAPIZ SLEEK LINE MASKA Z JEDWABIEM 1000ml (2398334437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i do tego szampon z tej serii i mowi ze rewela

Ina moja tez juz raz polubila i znow przestala
chyba znow za ciepla wode dalam! Ona taka panikara jest
jak ją kładę do kąpieli to z taka przerazona miną się kładzie ze paść mozna z śmiechu
i tak co chwile wacha sie czy juz sie rozryczec czy jeszcze nie
przewaznie juz idą usta w dół wtedy ja jej powiem że fajnie jest mała i odrazu sztywna mina i tak w kółko
A Angel co do butelek Browna to ja przy Bartku stosowalam do roku a nawet ponad.a teraz to jedyna jaką Pola chwyci
Ciekawe ze wasze tesciowe sa tak za cycem (w sumie moja tez) ale moja mama karmila mnie i 4lata starsza siostre butla bo bylo wtedy mowione ze cyc to samo zło!
Ja muszę ujażmić swojego lenia i chociaz herbate zaczac malej podawac w butli bo tak mi sie nie chce tej butli robic
A Angel co do butelek Browna to ja przy Bartku stosowalam do roku a nawet ponad.a teraz to jedyna jaką Pola chwyci
Ciekawe ze wasze tesciowe sa tak za cycem (w sumie moja tez) ale moja mama karmila mnie i 4lata starsza siostre butla bo bylo wtedy mowione ze cyc to samo zło!
Ja muszę ujażmić swojego lenia i chociaz herbate zaczac malej podawac w butli bo tak mi sie nie chce tej butli robic
reklama
Czołem
widze pustki
tez bym popisala, ale za ciekawy mecz jest, a dopiero co usiadlam dzisiaj.
i ze se k....przeklne
wlasnie powiedzialam do mojego na ten karny; patrz teraz...i jest!!!
aaa bo normalnie pojde cos zjesc ze złosci
widze pustki
tez bym popisala, ale za ciekawy mecz jest, a dopiero co usiadlam dzisiaj.
i ze se k....przeklne

wlasnie powiedzialam do mojego na ten karny; patrz teraz...i jest!!!
aaa bo normalnie pojde cos zjesc ze złosci