Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karola.M. studiuje pracę socjalną i obrone mam wprzyszłym roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie no mały bardzo lubi całe szczęście. A twoje dziecko chodzi do żłobka?
Ag-Krk - na spacerek możemy się umówić jak tylko pogoda się jakaś konkretna zrobi bo teraz to nie wiadomo na co się nastawiać Nikita - na UP studiujesz? nie - Lilcia do żłobka nie chodzi i planujemy ją dać dopiero do przedszkola (jak się dostanie)... Paulina - teraz to chyba najbliżej masz do mnie zapraszam na kawkę :-)
Nikita - z przedszkolami jest tak że w tym roku od września państwo będzie miało obowiązek zagwarantowania miejsca w przedszkoli dla wszystkich 5-latków, w przyszłym dla wszystkich 4-latków a za dwa lata już dla dzieci od 3 roku życia więc nawet jeśli w przyszłym roku nie dostaniemy się do przedszkola państwowego to już za dwa lata musi sie dla naszych dzieci miejsce znaleźć
przynajmniej tak to w teorii wygląda
Nikita - tak mi mówiła teściowa która ma kontakt z przedszkolami bo zajmuje się ich dofinansowaniem od miasta i mam nadzieję że tak naprawdę będzie Anneeczka - witam! ja jestem z Kozłówka:-) a skąd dokładnie jesteś? kojarzysz plac zabaw przy spółdzielców (chyba największy na Kozłówku)? jeśli tam chodzicie to pewnie nie raz się spotkałyśmy
No jak najbardziej kojarze chodzimy tam jak jest ciepło moja Lena do 15w przedszkolu ale ja codziennie rundki dookoła tego placu z wózkiem robię
W ogóle to mieszkam obok tego placu