reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Paulina - tylko my teraz na Hutę się raczej nie damy wybrać.... a nawet jeśli to znając życie wszystkie napisy będą a o dziadku żadnego :-p to my własnie wróciłyśmy z krótkich zakupów bo już nie było co jeść i Lila w wannie siedzi a ja pisze do was:-D
ja M. miałam kupić portfel ale z tego samego powodu co koszulka dla teścia odpada :-( i chyba przejdę się po Bonarce i mu jakąś fajną koszulkę/sweter na długi rękaw kupię...
Misza - Lila dopiero przekroczyła 9kg:-p no to faktycznie kiepsko że musisz się do gina tak wcześnie zapisywać.... czyli możliwe że to znów torbiele? ja bym zamówiła prezent wcześniej ale nie mieliśmy jak za niego zapłacić a teraz jak wypłaty przyszły to trochę późno... a kalendarz chcemy zrobić na dzień babci i dziadka:tak:
spokojnie - lateralizacja dopiero w wieku przedszkolnym się kształtuje i do tego czasu Igo spokojnie jeszcze kilka razy zmieni rękę przewodniczącą:tak: a słyszałam że ludzie leworęczni są bardziej inteligentni:-) ale dopiero jak będzie szedł do zerówki/pierwszej klasy będziemy mogły mówić o prawo lub leworęczności ;-) ja jak zaczynałam pisać to tez pisałam lewą ręką ale rodzice mnie "przestawili" i do tej pory jestem praworęczna...
u nas tez praktyczne prezenty królują :tak: a oprawki do okularów wymienię sobie w lutym bo mam wykupioną gwarancję i mogę bezpłatnie wymienić na inne a te co mam mi sie nie podobają :-p

reklama
KAROLA ja mojemu portfel kupilam w sierpniu.. ehh, chyba wytargam go w niedziele/poniedzialek do bonarki to sobie cos wybierze ;) moze pracujesz wtedy? :D
MISZA u nas tez praktyczne raczej. No jedynie wymyslil sobie PS4 ze on da mi kase ja kupie i niby prezent. Taaak mi zal kasy na to playstation ze szok. A wiecie co ostatnio wymyslil? Wyplacil 2tys z konta, wrzucil do skarbonki, dzwoni do mnie i mowi "kochanie, wlasnie po wielkich trudach UZBIERALEM pieniazka na playa" haha

Paulina - no to niezły "aparat" z Twojego faceta:-D a powiedz mi on starszy jest od Ciebie czy mniej więcej w tym samym wieku? Mi M. jak tylko zapytam co by chciał na prezent mówi że nic nie chce :-p
a pracuję w sobotę, niedzielę i poniedziałek :-) tylko w sobotę i niedzielę na krainie koło Empiku a w poniedziałek na Maluszkach koło Smyka :-p zapraszam;-)

KAROLA bede sie rozgladac ;) ja jestem z 08.07.1996 a A. 03.03.1988. Jest miedzy nami 8 lat i 4 miesiace roznicy, wiec troche sporo ;) ale jakos tego specjalnie nie dostrzegam w codziennym zyciu. Moze ja troche doroslejsza a on dzieciowaty :D

O jeny, ale się rozpisałyście....
Krzyś czasem lewą a czasem prawą rączką się posługuje, ale teraz chyba za wcześnie jest tak jak pisze Karola na ocenianie :-)
Paulina u mnie obecnie różnica wynosi 5 lat i jest ok, kiedyś byłam w związku z dużo starszym gościem :-) Czasem te różnice się zacierają czasem nie.. zależy kto ma jakie podejście do niektórych tematów. U Was jest ok z tego co piszesz :-)
Paulina każdy facet to dzieciak, nie ważne ile ma lat...
Fajne prezenty sobie robicie ;-)
Misza mam nadzieję, że @ szybko przyjdzie i będzie bezboleśnie :-)
Ja dzisiaj byłam w UP i Panie urzędniczki były wyjątkowo miłe...jedna obsługiwała mnie a druga Krzysia pokazując mu wszystkie szafki i spacerując po biurze...

Ostatnia edycja:
ELUTKA to chyba trafilas na jakies wyjatki, bo w urzedach to nie trafilam jeszcze na mila osobe. No ale w UP jeszcze nie bylam

Powiem Ci, że ostatnio chyba się coś zmieniło bo ja trafiam na miłe...może dlatego że ja jedtem dla nich miła?hmmm
Przypominam o jutrzejszym zlocie czarownic zwanych dalej najlepszymi matkami swoich pociech :-D

Paulina - to różnica wieku sporawa ale nie ogromna:tak: faceci z reguły sa bardziej dziecinni:tak: pomiędzy mną a M. jest tylko 6 miesięcy :-p
Elutka - ludzie trochę zmieniają nastawienie jak mają do czynienia z dzieckiem a znając Krzysia to zaczarował panie i dlatego były miłe:-p choć ja też się ostatnio spotykam z coraz większą ilością uprzejmych urzędników - może faktycznie to sprawa naszego podejścia do nich...
ja jak mówiłam postaram sie być ale dopiero po 15 pewnie bo o 14 pracę kończę...

reklama
Karola i Misza jutro planowo mają sie zjawić w Naszych okolicach:-) Karoli obiecałam rosół więc musi być :-D
Pewnie pójdziemy na jakiś spacerek na pas:-) masz blisko ;-)

Do góry