pauletta no to deal z mężem siuper
ja do tego wylorzystam babcie i tez mam plan zdobienia ok 200 pierogow które bede sama
wpiepszac przez całe swieta aż padne
no moze cześć zamroze 
ja tez nie umiem sie skupić na nauce i po lepkach lecę, masakrycznie olalam ten semestr.. brr jak bede musiała do tego przysiasc.
a ty jak w dzien funkcjonujesz jak wstajesz o tak nieludzkich godzinach
ja ledwo oczy o 8.30 otwieram ..
a mocz musze zrobic przed wizyta 15.12, wiec bede wiedzieć, ale czy to możliwe zeby z pecherzem cos było nie tak a mnie przy oddawaniu nie boli? jak dziewczyny miały to pisały ze bolało
bardzo, ja czuje jedynie taki ścisk
edytka ja w tym roku z tego względu zrobie prezenty z debukazu dla rodzinki
zobaczymy jak mi wyjdzie ten ambitny plan 
ale jak sie pogrzebie to za mała kase mozna fajne rzeczy znaleźć, np hm kupiłam świąteczne bokserki z simpsonem, gwiazkami i choinka za 10 zł
kocham sale..!
no i to faktycznie jakis szczęśliwy dzien..!

a na kiedy masz termin..??
musze sie podnieść z wyrka i zakonczyc dzis temat na K jak kuchnia
to bede przeszczesliwa..!
a w sobote urodzinki chresniaka który sobie zarzuczyl takie lego ninjago czy cos, ale jestesmy w sis w szoku bo to malutkie elementy a on sam (SAM!) z rysunkami z instrukcji złożył ostatnio takiego ludzika
a teraz bedzie miał 5 urodzinki :O
buziaki brzuszki !
wpiepszac przez całe swieta aż padne

ja tez nie umiem sie skupić na nauce i po lepkach lecę, masakrycznie olalam ten semestr.. brr jak bede musiała do tego przysiasc.
a ty jak w dzien funkcjonujesz jak wstajesz o tak nieludzkich godzinach

a mocz musze zrobic przed wizyta 15.12, wiec bede wiedzieć, ale czy to możliwe zeby z pecherzem cos było nie tak a mnie przy oddawaniu nie boli? jak dziewczyny miały to pisały ze bolało
bardzo, ja czuje jedynie taki ścisk

edytka ja w tym roku z tego względu zrobie prezenty z debukazu dla rodzinki
ale jak sie pogrzebie to za mała kase mozna fajne rzeczy znaleźć, np hm kupiłam świąteczne bokserki z simpsonem, gwiazkami i choinka za 10 zł

kocham sale..!

no i to faktycznie jakis szczęśliwy dzien..!
a na kiedy masz termin..??
musze sie podnieść z wyrka i zakonczyc dzis temat na K jak kuchnia
a w sobote urodzinki chresniaka który sobie zarzuczyl takie lego ninjago czy cos, ale jestesmy w sis w szoku bo to malutkie elementy a on sam (SAM!) z rysunkami z instrukcji złożył ostatnio takiego ludzika

a teraz bedzie miał 5 urodzinki :O
buziaki brzuszki !