reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pokoik dla maleństwa

No ja bym takiego potwora 3 letniemu dziecku nie fundowała,nawet jakby błagał:no:
Nie dajmy sie zwariować,nie wszystko co dziecko chce jest dla niego dobre,wyobraznia dziecka nie zna granic,dzis sie nie boi,a jutro jakies lęki...
Sorki Karola i tak zrobisz co uważasz,ja mówię tylko swoje zdanie.
Ja to bym sie nawet zastanowila czy bym to Chrisow kupila a ma 6 lat:sorry2: I nieulegam takim pomyslom bo jak by tak bylo to u Chrisa na scianie wisza trupie czaszki i jeszcze inne potwory

reklama
no własnie co do czaszek to ubrania dla maluchów z tym emblematem doprowadzają mnie do szału no kto ma taki pomysł.:baffled:

no i moim zdaniem to nie nadaje się dla malca.ja jestem zdecydowanie zwolennikiem postaci disneya, pieski, autka itp.

fajny ten liśc -baldachim:tak: super to sie prezentuje w pokoiku, widzialam kiedys u kumpeli:tak::-)
u nas niestety odpada, bo mamy skosy i niebardzo sie da go przymocować:sorry2:

fajny ten liśc -baldachim:tak: super to sie prezentuje w pokoiku, widzialam kiedys u kumpeli:tak::-)
u nas niestety odpada, bo mamy skosy i niebardzo sie da go przymocować:sorry2:

No Ci powiem,że nie byłam przekonana,ale idealnie nam pasuje do kolorków pokoju i wystroju,a poza tym Kubula zachwycony,mówi,że ma "palasol,zeby nie padało na łózeczko":-D

reklama
Do góry