reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pokoik dla maleństwa

Victor od ponad roku śpi na łóżku o wymiarach 90x190 i uważam, że jest dla niego w pełni wystarczające:tak: Do tego ma pościel 140x200 i myślę, że też mu posłuży na dłużej:tak: Przynajmniej ma wygodnie i się może opatulić bez problemu;-)

Rozalka śliczna pościel:tak: Taka kolorowa i dziecięca... i najważniejsze, że z Myszką Miki;-)

Własny pokój to marzenie chyba każdego dziecka, zwłaszcza jak ma się już naście lat... jeżeli nie ma na to możliwości trzeba stworzyć każdemu z dzieci jego własny kąt/przestrzeń. Ja dzieliłam na początku pokój z dwójką braci i nie ukrywam, że miałam dość:sorry2: Potem okazało się, że nawet chłopaki chcieli mieć oddzielnie swoje pokoje, ale jakoś przeżyliśmy w dwóch, choć czasem łatwo nie było i się praliśmy:-p Teraz przynajmniej mamy co wspominać i stoimy za sobą murem bez względu na wszystko:-)

reklama
Ja takze przez wiele lat dzielilam pokoj z siostra - wiadomo roznie bywalo, ale czasami nie ma wyjscia.
Milenka od dawna spi pod koldra 140/200. Do tej pory takze spala na ''doroslym pojedynczym '' lozku. Dlatego chcemy jej kupic lozko na stale, ale przeciez wiadomo ze materac bedzie wymieniany w razie potrzeby, bo mysle ze sama rame lozka da sie dlugo uzytkowac.

w końcu po to jest dzieciństwo by było beztroskie i na maksa rozpieszczone, a my mamy myślę że też lubimy to robić każda na sój uroczy sposób.:-D

rozalka pościel fajowa ...typowo dziecięca
mi się spodobała ta w piłkę ;-):rofl2: dla nas:happy2:
nie znam rodziców nie rozpieszczających swoich pociech(moze i dobrze bo cóz to za ludzie;-):-p)

W weekend chyba ruszamy pełna parą z pokoikiem Kubula,małe przemeblowanko,nowe łóżko,po,sciel i kołdrę jednak kupuję w sklepie u nas niedaleko,bo taniej,a tą z Myszka zamawiam na urodzinki na zmiane.:tak:

W weekend chyba ruszamy pełna parą z pokoikiem Kubula,małe przemeblowanko,nowe łóżko,po,sciel i kołdrę jednak kupuję w sklepie u nas niedaleko,bo taniej,a tą z Myszka zamawiam na urodzinki na zmiane.:tak:
Rozalko pochwal się efektem końcowym i powiedz jak reakcja Kubusia na takie zmiany?:happy2:

Super:-) Każdy fan Zygzaka byłby wniebowzięty;-)

A ja się zastanawiam, jak po powrocie z PL, umiejscowić chłopaków razem w pokoju?;-) Vickowi też by się przydało kupić z jeden nowy zestaw pościeli, bo te się już powoli spierają:sorry2:

Rozalko pochwal się efektem końcowym i powiedz jak reakcja Kubusia na takie zmiany?:happy2:

Ba razie Kubula ma jeszcze mały bałagan i kanapę z dużego pokoju(taka sofę),bo musieliśmy tymczasowo jakoś ją ulokować.
Ale jak juz wszystko skończymy,to wkleję foty.
Kuba zachwycony łóżkiem...doputy mógł po nim skakać i sie turlać,ale jak przyszło do spania,to nie mógł zasnąć.Kazał mi sie położyć obok,jakaos sie wykręciłam,wiercił sie do 20.30 juz nieżle umęczony.Śpi,ciekawe jak długo.Zarzekał sie ,ze i tak do mamy przyjdzie sie przytulić,bo mu smutno:confused:

reklama
Do góry