Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musiałam przegapić tamten Twój post. Ale teraz znalazłam to łóżeczko i napawdę jest śliczne.
Syn mając roczek już nie potrzebował szczebelków w łóżeczku, wiec ściagneliśmy je i spał na tapczaniku (spadł z niego 2 razy i się nauczył
). Nasze łóżeczko/tapczanik ma 140/70 więc jest dość długie i szerokie żeby wygodnie w nim spał 2-3 latek :-)Kupiłam 140/70 z opcją przerobienia na tapczanik.
Że się nie sprawdziło jako tapczanik i mała spadała z niego (widocznie jest mniej pojętna niż Twój synek ;-)), i w rezultacie w ogóle nie chciała w nim spać... A ogólnie było drogie.A dlaczego koleżanki odradzały łożeczka które można przerobić na tapczanik?
U nas sprawdziło się świetnie.Syn mając roczek już nie potrzebował szczebelków w łóżeczku, wiec ściagneliśmy je i spał na tapczaniku (spadł z niego 2 razy i się nauczył
). Nasze łóżeczko/tapczanik ma 140/70 więc jest dość długie i szerokie żeby wygodnie w nim spał 2-3 latek :-)
Ja tam sobie chwale, a kosztowało tyle co zwykłe łóżeczko, bo kupione na allegro :-)