Sunshine6
Fanka BB :)
I ja skłaniam się ku tym pierwszym dechom...tylko czy brać łyse dechy czy z taką aplikacją? Zapytam jeszcze męża...ale jak zwykle usłyszę...zdaję się na ciebie...jak się nie znam...
Z aplikacja - dodaje charakteru tym decha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja skłaniam się ku tym pierwszym dechom...tylko czy brać łyse dechy czy z taką aplikacją? Zapytam jeszcze męża...ale jak zwykle usłyszę...zdaję się na ciebie...jak się nie znam...

I teraz tapety, które rozważam...
I co sądzicie? Z tego wszystkiego te kropki są najdroższe...ale jakieś takie...no nie jestem przekonana...czekam na Wasze opinie...

Ja bym nie brała tych z aplikacjami, bo o ile na kawałku tapety to fajnie wygląda o tyle jak już będzie na ścianie może się zrobić za duży miż-maż. Piszę to z własnego doświadczenia![]()
A może uda Ci się znaleźć jakieś tańsze kropeczki?
Albo jest jeszcze taka opcja - kropeczki nakleisz (widziałam na alllegro takie naklejki, tylko nie wiem, jakie dużo), albo namalujesz za pomocą szablonu
A może tu byś coś wybrała. Krateczka moim zdaniem też by pasowała
Tapeta-8 NOWYCH PASTELOWYCH wzorów - BAMBINO Rasch (2240403765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są i kropki
Tapeta - pastelowe tapety w kropki- BAMBINO -Rasch (2264680849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko właśnie tapety Rasch świecą się jak psu...sierść ;D
i prosze juz masz wszytsko gotowe teraz tylko czekac na malenstwo :-) 

A to juz w komplecie lozio i posciel dla mojej Mijeczki![]()
gkvip- swietnie to sobie wymyslilasi prosze juz masz wszytsko gotowe teraz tylko czekac na malenstwo :-)
A ja pochwale sie.... swoimi Swiatecznymi pracami.... maszyna az czerwona byla hehehhe
Zaslony
Zobacz załącznik 454889Zobacz załącznik 454890
Poszewki na poduszki 4 szt, ktore widac rowniez na powyzszym zdjeciu
Zobacz załącznik 454895
Karton okleilam papierem ozdobnym tak zeby pasowal do reszty
Zobacz załącznik 454897Zobacz załącznik 454898
Takie obrazki beda zawisna nad szafka
Zobacz załącznik 454900Zobacz załącznik 454901
To taki zarys pokoiku Aurelki![]()