Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak bys sie zabrala za dzierganie go na poczatku ciazy to akurat bys sie wyrobila
mlodak ale ci zazdroszcze ze juz gotowe. znalazlas jakis fotel?
u mie obsuwa oczywiscie, okna dopiero w srode, pan ze schodami niby ma byc jutro ale jak go znam to nie pojawi sie... pomalowalismy garderobe i mamy tam juz plytki, ale sypialnia, pokoj jasia i korytarz czekaja na okna, malowanie i wykladzine. no a wykladzina nie wjedzie dopoki schody nie stana... tak wiec siedze bezczynnie i czekam :/ lampki, regaly i lozeczko juz kupione, ale wszystko czeka w kartonach na zlozenie
znalazlam pzepiekny kocyk ale spojrzcie na cene
Pled robiony na szydełku w odcieniach błękitu Sebra Sklep internetowy Z potrzeby piękna ...
kto to kupuje?! zaluje ze wyszlam z wprawy z szydelkowaniem , zrobilabym sobie sama... ale juz od liceum nie mialam szydelka w reku...
My stwierdziliśmy że dzidzia na początku karuzeli nie potrzebuje a że ciągle słyszę w domu że już wszystko dziecku kupiliśmy i dziadkowie i ciocia nie będą mieć pola do popisu to zostawiłam to dla nich ;-)A wlasnie odnosnie karuzeli do lozeczka to tak sie zastanawiam i taki niemowlaczek przeciez i tak nie bardzo widzi kasztalty,kolory i nie wiem czy kupowac teraz czy wstrzymac sie jeszcze i kupic tak jak Mlody bedzie mial z dwa miesiace
W ikea można kupić stół do przewijania za 79.99zł SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA chyba bardzije sięopłąca niż taki kawałek dykty a chyba nie było by problemu u was żeby znaleźć na niego miejsceNo właśnie nadal nie mamy fotela ani niczego na czym mozna by usiąść i nakarmić małego. Ostatecznie to przytaszczymy jeden z salonu, taki na płozach i tyle.
No i muszę koniecznie kupić przewijak bo bez sensu będzie w nocy brykać z dzieckiem i pieluchą do sypialni..... tylko ze drogie są strasznie, u nas ok. 60zł za taki kawałek dykty z pianka.
My stwierdziliśmy że dzidzia na początku karuzeli nie potrzebuje a że ciągle słyszę w domu że już wszystko dziecku kupiliśmy i dziadkowie i ciocia nie będą mieć pola do popisu to zostawiłam to dla nich ;-)
W ikea można kupić stół do przewijania za 79.99zł SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA chyba bardzije sięopłąca niż taki kawałek dykty a chyba nie było by problemu u was żeby znaleźć na niego miejsce
AhaNo ja to wiem, ale mojemu mężowi to w sumie nic takiego nie jest potrzebne. I za skarby świata nie umiem mu przetłumaczyć, że przecież w łóżeczku cięcko będzie dziecko przewinąć, a przecież na ziemię go nie położę.