Hej, Dziewczyny!
Co do chusteczek my używamy
J&J bezzapachowe i sprawdzają się świetnie. No i tu nie są drogie, jak promo, to troche powyżej euraka kosztują. Mieliśmy też
pampers, również bezzapachowe i też były ok. W Polsce używałam kilka razy
biedronkowych i okazały się super. U nas nie ma wszystkich produktów wszystkich firm (próżno szukać choćby nivea baby), a niby Europa

Tu w ogóle odradzają używanie chusteczek, tylko do wszystkiego waciki z wodą. Jeszcze w szpitalu dostałam solidny opr od położnej za chusteczki, bo chemią chce poparzyc dzieciaka! Po kliku zalanych przewijaniach i konieczności ciągłego grzania wody (bojler), nie ma innej opcji jak chusteczki.
Zakupiłam wczoraj
Szczeniaczka-uczniaczka Fisher Price. (wersja angielska) Niestety przy zakupie nie zauważyłam, że z tyłu pojemnik na baterie na wierzchu, bo za mało materiału i rzep się nie domyka

. Dziś zwrot, a raczej wymiana. Dużo dobrego słyszałam o tej zabawce, Miśka zweryfikuje czy pies wart był wydanych pieniędzy. Wiem, że dopóki nie usunie się security tagów, to gra w wersji demo tylko połowę piosenek, mam nadzieję, że będzie grać całe. No bo co to za nauka alfabetu do literki 'p'??