reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Polecam/Odradzam

odradzam nozyczki Baby Ono, kupilam je, bo dotychczasowe z canpola wydawaly mi sie tempe ale te z Baby Ono to juz totalna porazka, nawet nie chywcily paznokcia malucha:wściekła/y:

ja mam taki komplet z Baby Ono: nozyczki, obcinacz, pilniczek
obcinacza używa Sz, ja zaś nożyczki i jestem bardzo zadowolona
a najlepiej używać sprzętu po kąpieli, wtedy paznokcie są mięciutkie i łatwiej przyciąć :tak:

reklama
Ja mam obcinaczki i nozyczki z canpola obie rzeczy i obie lubie i uzywam bez problemu. Kupione oddzielnie :-) Umialam korzystac tylko z nozyczek, ale gdzies je wsiorbalo i musialam szybko sie nauczyc korzystac z obcinaczek bo inaczej mala by sobie oczy wydrapala...

A mi wiele osob odradzało te specjalne nozyczki z kuleczkami wiec nie kupiłam i obcinam małej swoimi nozyczkami a hanka chyba lubi takie zabiegi po mamusi i sparwnie zawsze nam to idzie;-)

ja mam nożyczki z canpola, jestem z nich zadowolona. jak mała była mniejsza obcinalam jej paznokcie podczas snu- teraz juz sie nie daje... w związku z czym klade ją na przewijak, zdejmuje pieluche i .. obcinam paznokcie:-):-)

to ja mam chyba pecha do nozyczek, ani z canpola ani z babyono nie jestem zadowolona:baffled:a obcinac paznokcie mauchowi jak nie spi........., brrr wycielabym jej chyba wszystkie palce;-)nawet nie mam swoich nozyczek, bo paznokcie traktuje pilniczkiem, gdyz jak obcinam to mi potem strasznie pekaja. :-(

redaktorka podrzuć Maje do mnie:-D ja wszystkim znajomym dzieciom obcinam, na żywca, i jeszcze sie żadne dziecię nie bało!! obcinam czym chcesz nożyczkami i obcinaczem:-D :-D :-D

:-) MZ OBCINAMY SIE TZLKO OBCINACZKAMI Z CANPOLA I JEST SUPER ,NA SZCZESCIE zUZU NIE MA NIC PRZECIWKO I NIE BRZKA JAK CHCE JEJ OBCIAC PAZURKI :-)

reklama
Do góry