reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Polecam/Odradzam

ja tez mam nozyczki i obcinaczki canpola..jestem zadowolona. tez mam to szczescie, ze mala daje sobie obcinac jak nie spi..czasem wyrywa raczki lub nozki, ale tak to daje sobie obciac

reklama
ja tez mam nozyczki i obcinaczki canpola..jestem zadowolona. tez mam to szczescie, ze mala daje sobie obcinac jak nie spi..czasem wyrywa raczki lub nozki, ale tak to daje sobie obciac

NóżKI:szok::szok::szok: mojej jeszcze u nóg nie obcinałam pazurków, bo jak narazie nie ma co, to jak to??? nie beda jej rosły pazurki u stópów??????????????:szok:

Ja u raczek tez na okraglo obcinam, a u nozek to moze ze trzy razy obcinalam. A nozyczki mam z canpola i jestem zadowolona. W komplecie byl tez obcinacz, ale czytalam, ze on dopiero od 3 roku zycia... W zyciu nie poslugiwalam sie tym urzadzeniem nawet u siebie, wiec u Kotka tez pewnie nie bede uzywac.

Hmm, no cóż...paznokcie Kindze obcina mąż, ja nożyczkami z Canpola nie umiałam, a obcinaczkami się balam i tak juz zostało, że robi to Piotrek - no w końcu coś może:-)

Ja małej od początrku obcinam paznokietki obcinaczkami zwykłymi. Nożyczkami nie umiem a mój A. się bał. Równiez zauważyłam że u rąk musze obcinać co tydzień a u nóg jak dotąd dwa razy mi się zdarzyło.

Mada nie przejmuj się, ja Piotrusiowi też jeszcze paznokci u stóp nie obcinałam, bo nie ma czego. Za to u rąk ciągle.

dziewczyny, po ile kupujecie pieluszki w rossmanie? no i jak ich rozmiarówka ma się do pampersów na przykład, chciałam dzisiaj kupić 1 paczkę na próbę, ale wyszło mi że są droższe od pampersów:-(

reklama
dziewczyny, po ile kupujecie pieluszki w rossmanie? no i jak ich rozmiarówka ma się do pampersów na przykład, chciałam dzisiaj kupić 1 paczkę na próbę, ale wyszło mi że są droższe od pampersów:-(

paczka pieluch bordowych rozmiar 4 jest po 31,99 zł (w promocji 28,99)
w paczce jest 56 pieluch
paczka Pampersów 4 jest po 38,99 i jest pieluch 54
są jeszcze Pampers jumbopacki po 48,99 (często nawet po 50,99) i pieluch jest 76 szt
bardzo rzadko są promocje Pampersów a w Poznaniu niestety drożyzna :-(

więc mi wychodzi następująco:
1 szt Rossmana = 0,57
1 szt Pampersa = 0,72 lub 0,64

Rossmanowskie 4 są grubsze i szersze od Pampersów ale nieco krótsze
mają gumkę z tyłu, za to Pampersy po bokach
mnie bardziej przypadły do gustu Rossmanowskie, bo mam wrażenie, że kupa Piotrusia przeleci przez Pampersa

Do góry