reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

reklama
index.php

smiechoslaw blog

nie wiem jak zdjecie wkleic, podaje wiec linka.

Moje dziecko sie w tym rozkochalo. Bzrdzo mu smakuja te batoniki. Mnie zeby zesztywnialy jak to sprobowalam. No ale Malemu smakuje.

Załączniki

• 3570.jpg
    3570.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 37
jeszcze takich batoników nie widziałam...

u nas ze słodkości,to małej podaje czekoladki kindera... ale tez nie za często

Moje dziecko sie w tym rozkochalo. Bzrdzo mu smakuja te batoniki. Mnie zeby zesztywnialy jak to sprobowalam. No ale Malemu smakuje.
Ja je widzialam tylko z Auchan. Podobno to jest jakas seria do wyczerpania zapasow.
Z Hippa z nowosci kupilam Sarze w Auchan wlasnie takie niby miskopty i sucharki. Te a'la miskopty nie bardzo jej smakowaly, a sucharki zuzylam do deserkow. :-p

z ciastek Piotrek dostaje herbatniki Petitki firmy LU, ale to też nie w jakichś hurtowych ilościach. Jak nie mam Petitek to wtedy herbatniki maślane Leibnitza.
Jak młody widzi, że jem wafle ryżowe Sonko to żąda tez dla siebie- bardzo lubi a ja mu daję, bo tam nic oprócz ryżu nie ma. Za to po chrupkach kukurydzianych ma uczulenie - wyłażą mu krostki na pleckach i dostaje mega odparzenia na pupci :-(

Sara tez bardzo lubi tr wafle z Sonko :tak: Szczegolnie te lekko solone sola morska :-)
A co do ciastek to tez daje jej czasami petitki albo z leibnitza, ale rzadko. Bardzo lubi mleczna kanapke z kindera, ale daje jej max. 2 na tydzien.

U nas stale przekaski to : chrupki kukurydziane, wafle ryzowe, wafle zwykle ( te do przekladania ) herbatniki bez mleka - kupuje je w zdrowej zywnosci, paluszki Roberto - wloskie, batoniki hipp.

reklama
Glownym slodyczem naszej malej sa jogurty czekoladowe. Goran je pochlania i mala jak go widzi to tez koniecznie musi jesc z tatusiem!!! Czyli przewaznie kilka lyzek codziennie po kolacji!!!! Kilka razy w tygodniu dostaje buleczke z kawalkami czekolady! Wafli ryzowych nie cierpi :-D a tak to ulubionym przysmakiem przekaska sa ogorki zielone i cale pomidory obane ze skorki!!!! to mogla by jesc codziennie nawet po kilka razy!!!!:-D Pozniej caly dam czyszcze po tych pomidorowych wybrykach!!!:-D:-D:-D

Do góry