reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

reklama
co do kubeczka to nie pomoge bo mala juz dawno pije z normalnego kubka nie rozlewajac i teraz o dziwo toleruje w nim nie tylko wode, ale i mleczko modyfikowane ( ktorego wczesniej nie znosila ) ...wiec pomalutku zaczynamy odstawianieod cycka zupelne

co do pchacza...chcielismy kupic , ale ta za szybko zaczela tuptac wiec jak dla nas nie ma sensu...pozatym bawila sie pchaczem u kolegi Jeremiego i zainteresowalo ja to moze na jakies 10-15 minut

my kupilismy Patowi cos takiego. To jest cztero-funkcyjne. SLuzy jako bujak, potem mozna odczepic podstawe i jest samochodzic ktory pcha rodzic, mozna zmienic raczke stylu i pcha go wtedy dziecko..pchacz :-D fajne slowo, no i potem mozna zdjac oparcie odczepic raczki i dziecko samo odpycha sie nozkami.

my kupilismy Patowi cos takiego. To jest cztero-funkcyjne. SLuzy jako bujak, potem mozna odczepic podstawe i jest samochodzic ktory pcha rodzic, mozna zmienic raczke stylu i pcha go wtedy dziecko..pchacz :-D fajne slowo, no i potem mozna zdjac oparcie odczepic raczki i dziecko samo odpycha sie nozkami.
fajne mi sie podoba :-D:-D czego to nie wymysla juz widzialam 8 w 1 :szok:

falbala jak sie nie myle to Leyna ma cos takiego... super zabawka szkoda ze tu takiej nie ma... przynajmniej ja nie widzialam

Wama bardzo fajny ten sprzęcik Pata :tak: nasz w sumie różni się chyba tym, że potem można rozłożyć pedały i jest rowerek :tak:

wiem,że jakis czas temu sandra polecała dla dzieciaków balsam bepanthena... kupiłam wypróbowałam i... równiez polecam!! świetnie nawilża skóre, łatwo sie rozprowadza i szybko wchłana, a do tego ma przyjemny zapach... tylko dość drogi - 200 ml 24 zł

wiem,że jakis czas temu sandra polecała dla dzieciaków balsam bepanthena... kupiłam wypróbowałam i... równiez polecam!! świetnie nawilża skóre, łatwo sie rozprowadza i szybko wchłana, a do tego ma przyjemny zapach... tylko dość drogi - 200 ml 24 zł

Bepanthen niezly, ale jeszcze lepszy (nawet duzo bardziej) jest Balneum INTENSIV (co innego niz Balneum Hermal) - oprocz tego, ze idealnie nawilza to jeszcze natluszcza.
Ostatnio mi sie skonczyl i nie bylo w aptece, wiec kupilam Emolium, ale juz nie jestem az tak zadowolona. Musze go skonczyc (siebie tez smaruje, hehe, zeby szybciej zniknal) i wracam do Balneum Intensiv :-)

reklama
Bepanthen niezly, ale jeszcze lepszy (nawet duzo bardziej) jest Balneum INTENSIV (co innego niz Balneum Hermal) - oprocz tego, ze idealnie nawilza to jeszcze natluszcza.
:-)

no tak o tym tez juz chyba pisałąś... tylko nie pamietałam... babka w aptece chyba nawet polecała mi ten krem... może wypróbuje następnym razem

Do góry