• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polecam/odradzam

My uzywamy tylko Pampersow od samego poczatku i nie moge na nie narzekac. Fakt faktem ze tanie nie sa ale na dziecku nie mam zamiaru oszczedzac. Wole sama z czegos zrezygnowac.
Adasiu a powiedz ile Igor wazyl gdy przeszlas na 4?

reklama
LUCZYNKO- JA DOPIERO OD DWÓCH DNI JE ZAKLADAM IGOROWI A WAŻY ON PRAWIE 9 KG , JEDNAK NIE SĄ ONE WIĘKSZE OD PAMPERSÓW 3 MIMO , ŻE SĄ OD 7-18 KG ALE ROZMIAROWO TAKIE SAME JAK 3-KI TYLKO MAJĄ SUPER STRETCHOWE ZAPIĘCIA , BARDZO WYGODNE DLA MALUCHA

Adasiu bo tak sie juz wczoraj nad tym zastanawialam bo moja Oliwia wazy 7kg a te 3 strasznie uciskaja JEj nozki i mnie az boli serce jak sciagam JEj pampersa i widze te odciski :-( ale ja myslalam ze 4 sa od 9kg :baffled:

Spokojnie możesz kupić male opakowanie tak jak ja na próbę ale będziesz zadowolona :tak: tak myślę
One nie są wogóle większe od trójek tylko bardziej wygodne i nie cisną w udka:tak:

reklama
ja 2-jek nie uzywam od dobrych dwoch miesiecy :-D chyba kupie te 4 skoro sa tak dobre jak piszecie. Moja cora wazy ponad 7 kg, ale 3-jaki niby dobre na rozmiar (nie ma zadnych odcisnien) tylko ich wada jest, ze na wierzchu sprawiaja wrazenie wilgotnych. Tez mialyscie cos takiego? teraz kupilam na sprobowanie huggisow (rozmiar 3) i sa pod tym wzgledem lepsze od 3-jek pampersow...ale skoncze ta paczke i wracam do pampersow bo sie do nich przyzwyczailam :-D a co do chusteczek od poczatku uzywam i uzywac bede tylko pampersowskich:-D sa dobrze nawilzone (najlepiej jak je sie kupi i odwroci je do gory spodem, wtedy sa i te poczatkowe dobrze nawilzone) no i maja przyjemny zapach :-D wyprowalam wszystkie-sensitive, lavenda i naturals. Dla mnie najladniej pachna te naturals :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry