reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
alex ja kupowałam na sztabowej, ale widziałam tez na braniborskiej, wybierasz sobie rozmiar i pytasz sie kogoś z obsługi czy możesz przymierzyć i gdzie. Oba te Askoty mają pokoje z przewijakami.

Cena z rabatem na kartę 5% wychodzi prawie ta sama co na allegro z przesyłką, więc nie było po co kombinować.

Dziewczynki z Wrocławia, czy zamawiając wózek bedę mogła od razu skorzystać z rabatu na karcie, którą w tym dniu dopiero wyrobię u nich?

Nef dziękuję bardzo chętnie skorzystam :tak:
Bishopka ja nie mam pojęcia... nie mam karty rabatowej... może przedzwoń do sklepu i zapytaj :tak:

a teraz przeczytałam to:

Karta stałego klienta umożliwia zakupy w sklepie Askot z 5-procentową zniżką. Aby ją otrzymać wystarczy dokonać jednorazowego zakupu na kwotę 200 zł. Otrzymana dzięki temu karta jest ważna przez 5 lat.

Ostatnia edycja:
Bishopka prawie na pewno tak
ja dostałam kartę przy zakupie fotelika za 400 zł jakieś 3 lata temu i z tego co pamiętam, to wbili rabat od razu.
A jak ty kupujesz wózek za jakieś 3 tys., to masz pole do targowania się. Jakby nie chcieliby wbić rabatu, to powiedz, że w takim razie kupisz taniej na allegro i bez proszenia. Coś kiedyś smile pisała, że oni są skłonni do rabatów, jak usłyszą, że możesz gdzieś taniej kupić (zwłaszcza na grubszych zakupach).
Na wszelki wypadek sprawdź ceny na allegro i zacwaniakuj (ale nie do kasjerki tylko do tego pracownika, z którym będziesz wózek oglądać). Może nawet uda sie urwać z ceny więcej, niż jest na karcie.

Bishopka - rabat naliczają od razu. Jak kupisz wózek to Ci nalicza te 5%... co ogólnie i tak jest śmiechem na sali, bo o ile dobrze pamiętam nawet 10% Ci nabiją jak dobrze zagadasz (kolega na Sztabowej przez pół roku wózki sprzedawał :D). Ja kupowałam na Braniborskiej Maclarena. Powiedziałam mężowi, że fajny ale drogi i zamówimy na allegro. Koleś od razu wyskoczył z hasłem, że mogą zejść jeszcze z ceny itp i kupiłam w takiej cenie w jakiej chciałam.

Nef - fajnie wiedzieć, że można u nich przymierzyć. Jak mi młody wróci do żłobka to się przejadę na małe zakupy :D

Dzięki dziewczynki :happy: Ja kupuje peg perego ale chciałabym dokupić od razu bazę do fotelika i parasolkę przeciwsłoneczną, więc koszt wyjdzie jakieś 3000 zł :baffled: także rabat, nawet 5 % byłby mile widziany. Mam zamiar jechać na Zakrzowską, bo tam mają wzorniki materiałów tego wózka, a ja koloru jeszcze nie wybrałam :crazy: Kiedyś jak byłam na Braniborskiej, to facet mówił, że zrobi mi taka cenę jak na allegro, ale wtedy chodziło o inny wózek. Tego mojego peg perego nie ma jeszcze na allegro :-( jest na Bobo wózki, ale cena taka jak w Askocie.

Bishopka ale zawsze możesz ściemniać, chociażby że w innym punkcie kupisz. Może się uda coś utargować a nic nie stracisz:-)

reklama
Dziewczyny wiecie może, gdzie w Warszawie kupię biustonosz do karmienia, ale dla babki z dużym cycem? Teraz noszę rozmiar 90F. Nie chcę kupować w sklepie internetowym, bo stanik to ja muszę przymierzyć, no i szukam czegoś, co nie kosztuje 100zł, ale tak do 50zł najlepiej.

Kruczka -ja wycziłam na allegro biustonosz - ale napisałam zapytanie do sprzedawcy, gdzie się mieszczą, w jakich godz. pracują,bo wolę podjechać i przymierzyć. Tak więc jest to sklep w Warszawie, ul. Wrocławska 7E, czynny od godz. 11 do 19 9(Bemowo). Odpisali mi, że ceny będą takie jak na allegro przy zapłacie gotówką - i rzeczywiście tak było jak powiedziałam że "ja z allegro" (choć na opakowaniach ceny były wyższe po 15-20 zł). Np. alles cubana kosztował 59 zł. Ja ostatecznie wzięłam model KELLY U i koszulę nocną do karmienia RENE 01 - wszystko w allegrowych cenach:) Ponadto bardzo fajna była sprzedawczyni, doradzała - i na przyszłość jakby co, to dała nr telefonu (jak chcesz mogę Ci podać).
A tu link do przykładowej ich aukcji Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CUBANA 65 D bi (2932780665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry