• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polki -Muzulmanki

reklama
Asalam Aleikum

Ciesze sie, ze znalazlam to forum. Myslalam, ze nie znajde zadnej Polki muzulmanki a tu prosze jaka niespodzianka:) Insha Allah to forum znowu odzyje:) Allah Hafiz

Assalam Alaikum,

swietnieeeeee, forum napewno odzyje pakigirl :) InshAllah :)) Ramadan sie zbliza, jak tam u was przygotowania???
pozdrawiam

Jak na razie to moje wszystkie przygotowania skupiaja sie na porodzie. Poczatek Ramadanu rozpoczne od narodzin mojej kruszyny :) insha Allah a Jak tam Twoje przygotowania??

Asalam Alikum
U mnie przygotowania jeszcze w powijakach, jak zawsze ostatni tydzien przed jprzygotowania pelna para. Ja sie bardzo ciesze na ten Ramadan, to bedzie moj pierwszy Ramadan od dwoch lat :-), wczesniej oczekiwalam moich pociech :-)

Assalam Alaikum,

u mnie tez baby w drodze Pakigirl :) wiec niestety Ramadan dopiero za rok....trzeba jesc.... :-D bede gotowac na calego dla meza i znajomych, moze jakiegos dnia warto sie spotkac, jesli mieszkacie w Londynie i ugotowac cos dla biednych lub do mosku :) dajcie znac :)

Pakigirl jak sie czujesz?? Chlopiec czy dziewczynka....?

Pozdrawiam was serdecznie

Salam

Super pomysl z upichceniem jedzonka dla biednych lud do mosku :) jestem za, musimy sie zorganizowac w czasie Ramadanu

Pozdrawiam was dziewczyny

Witam, jestem zona Pakistanczyka od ponad 5 lat i mama 3.5 letniego Hashima, mieszkamy we wschodnim Londynie. Bardzo sie ciesze ze znalazlam te forum i bede mogla porozmawiac z kims kto jest w podobnej sytuacji.

reklama
Assalam Alaikum,

ja mieszkam w zachodnim Londynie :). Tez mam meza z Pakistanu :) to tak apropo :) Bardzo sie ciesze ze zawitalas tu na forum.... Pozdrawiam.

A malenstwo w drodze....ufff.

Allah Hafiz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry