• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polki -Muzulmanki

Dzabka alhamdulillah czuje sie swietnie, gdyby nie brzuszek nawet nie czulabym ze jestem w ciazy. Dzieciotko nie chcialo zdradzic kim jest wiec przy porodzie czeka mnie niespodzianka:) Na kiedy masz termin?? Bardzo dobry pomysl z tym gotowaniem:) Pozdrawiam

reklama
)Dzabka ahamdulillah czuje sie swietnie, gdyby nie brzuszek nawet nie czulabym ze jestem w ciazy:) Dzieciatko nie chcialo zdradzic kim jest wiec czeka mnie niespodzianka przy porodzie:) Na kiedy masz termin porodu?? Bardzo dobry pomysl z tym gotowaniem. Trzeba sie ktoregos dnia zorganizowac. Pozdrawiam

Salam....

Musimy zrobic jakis zjazd hahhhhahahh... termin mam na wrzesien pakigirl :) :-) powoli zaczynam zakupowe szalensstwo dla malucha :))
Trzymajcie sie cieplo dziewczyny :)))

Ja jestem trakcie zakupowego szalenstwa i powoli mam juz dosyc:) Alhamdulillah po dlugich poszukiwan w koncu udalo sie nam kupic wozek:) nie myslalam ze przygtowania do przyjecia kruszyny bda takie meczace:) Trzymajcie sie. Milego dzionka zycze :) Allah Hafiz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry