Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak ze wszystkim - każda przechodzi inaczej ... niektóe krwawią prez cay połóg, niektóe przez tydzień i koniec, a niektóe na początu obficie, a potem od czasu do czasu plamią, tak raz- dwa razy dziennie... dowiesz sie jak to u Ciebie było ak już będziesz po ;-)koniec krwaqwienia.... bo ja nie wiem jak o powinno wyglądać...![]()

ja mialam straszne dreszcze jak maly wyszedl i bylismy z mezem wystraszeni strasznie, a polozna nas uspokoila i powiedziala ze to normany objaw z wysilku i przemeczenia, bo w koncu bylam po calym dniu i rodzilam o 4.17 organizm byl bez snu i zmeczony. Moze u ciebie to tez przemeczenie co?rzeczywiście.. mnie też jest ciągle zimno. W ciąży ciągle mi było gorąco, spałam przyłożona do zimnej ściany i odkryta, a teraz śpię pod podwójną kołdrąi mam w nocy takie okropne dreszcze, budzę się trzęsąc się cała (to nawet nie drżenie, tylko trzęsienie, z dużą amplitudą), nie panując nad własnym ciałem. Po kilkunastu sekundach przechodzi, jak gorąco oblewa mi dłonie i stopy. Bałąm się powiedzieć o tym w szpitalu, żeby mnie tam nie zostawili, mam nadzieję, że mi to przejdzie :-(

ja mialam straszne dreszcze jak maly wyszedl i bylismy z mezem wystraszeni strasznie, a polozna nas uspokoila i powiedziala ze to normany objaw z wysilku i przemeczenia, bo w koncu bylam po calym dniu i rodzilam o 4.17 organizm byl bez snu i zmeczony. Moze u ciebie to tez przemeczenie co?