reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

Dziewczyny mi w piątek minęło 6 tygodni od porodu, a skończyłam krwawić dopiero dziś! także trochę to trwało. już miałam dość, bo od tych cholernych podpsaek tyłek mi się poodparzał, a zmieniałam często! musiałam od Martynki sudocrem pożyczać i sobie tyłek smarować, bo piekł niemiłosiernie! nie sądziłam, że mam tak wrażliwą dupcię ;-) no, ale ja podpasek przed ciążą to używałam tylko na noc, a w dzień to tylko tampony.
i nreszcie mogę iść do ginki na kontrolę i po to pieruńskie zaświadczenie na becikowe , bo jeszcze nie mam

reklama
u mnie się okres skończył dzisiaj. moja ginka się śmiała, jak do niej zadzwoniłam i pytałam czy to okres. Mówiła, że jestem maszynką do robienia i rodzenia dzieci ;-) Połóg trwał u mnie 3 tygodnie, było 10 dni bez krwawienia i okresu dostałam dokładnie miesiąc po porodzie.

u mnie się okres skończył dzisiaj. moja ginka się śmiała, jak do niej zadzwoniłam i pytałam czy to okres. Mówiła, że jestem maszynką do robienia i rodzenia dzieci ;-) Połóg trwał u mnie 3 tygodnie, było 10 dni bez krwawienia i okresu dostałam dokładnie miesiąc po porodzie.
nie myslalam, ze to powiem, ale bardzo bym chciala juz dostac okres bo bez niego nie zaloza mi spirali....tak sobie pomyslalam...a co jak to potrwa jeszcze kilka miesiecy...?:eek:

nie myslalam, ze to powiem, ale bardzo bym chciala juz dostac okres bo bez niego nie zaloza mi spirali....tak sobie pomyslalam...a co jak to potrwa jeszcze kilka miesiecy...?:eek:

Moj gin mi powiedzial ze moze zalozyc zaraz po zakonczeniu pologu i nie jest do tego konieczny okres. Owszem, lepiej by bylo, bo dla mnie bedzie to mniej odczuwalne, ale dla niego to bez roznicy.

reklama
Do góry