Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem jak jest mój ułożony ale od półtora tygodnia czuję jakiś ból-ucisk w dole. Tak jakbym sobie stłukła kość ,,podwoziową''. Czy tak można odczuwać gdy dziecko się obróci główką do dołu? czy co? się dzieje innego?
U nas było podobnie, z tym, ze Filip nie trafił głowa w "dziurę no idoszło kilka innych problemówMasz rację - nie ma reguly z tym że jak ktoś szczupły jest to i wąską miednicę ma i odwrotnie, znajoma należy do bardziej pulchnych kobitek a że okazało się że miednice ma wąską to podczas porodu mały poprostu się zablokowałi na szybko cc robili.
to nieźle, mogliby jakoś to wcześniej sprawdzać, mierzyć, ocenić, a nie że takie rzeczy wychodzą dopiero przy porodzie...
Ale rzeczywiście w tej chwili chyba nie wolno im "wyciskać"dziecka poprzez naciskanie skakanie itp.po brzuchu,wiem,że kiedyś tak robili,ale w tej chwili chyba tak nie wolno...
czytałam, że takie skakanie po brzuchu, uderzanie, naciskanie jest bezprawne!