• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomoc

• Starter tematu Starter tematu karo88*
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

karo88*

Gość
Jestem w ciąży w maju będę rodziła ojcem dziecka jest mój były chłopak z którym już nie jestem. Próbowaliśmy być razem ale niestety nie możemy się dogadać od listopada nasze stosunku są bardzo napięte cały czas pisze dzwoni wyzywa mnie i dziecko .
, że nie urodze że dziecko ma downa że zniszczylam mu życie że modli się o to abym poronila wyzywa mnie od chorych psychicznie 😞 jestem w szoku mój były ma wyroki sadowne do tego teraz pisze mi że zabierze mi dziecko gdy tylko urodze bo jestem chora psychicznie ( 5 lat temu miałam depresję i lezalam w szptalu miesiąc na oddziale depresji o nerwic ale jestem już zdrowa) natomiast on mi grozi że każdy sąd mi odbierze dziecko bardzo się boję wiem że muszę iść do prawnika ale czy on może odebrać mi dziecko ?? Przecież to będzie maleństwo które będzie mnie potrzebowalo jestem załamana 😞

reklama
Rozwiązanie
K
Wiem że pomimo wszystko będzie jakiś wpływ miał ale nie będzie mógł decydować o życiu dziecka nie chce żeby mógł decydować o tym ... Termin mam na 14 mają czuje się dobrze 😊 pomimo całej tej sytuacji... Ostatnio na badaniu iść wyszło że ma łagodne obustronne poszerzenie miednuczek nerkowych lekarz pow mi że nie mam się czym martwić bo to może zniknąć jeszcze jak synek będzie w brzuchu albo od razu jak się urodzi ... Troszkę się tym martwię... Ale tak to jest zdrowy i wszystko inne jest wporzadku 😊 Mam jeszcze jedno pytanie czy któraś z Was orientuje się w tym bo mam napisane na badaniu ryzyko skorygowane Tr21 podczas badania 1: 1608 to mam rozumieć że to jest niskie ryzyko że może urodzić się z zespołem Downa?
Dziękuję Wam za słowa wsparcia 😊 dowody zbieram cały czas wszystkie smsy i rozmowy nagrywam ... Ja nawet nie chce żeby dziecko miało jego nazwisko chce tylko alimentów i ograniczyć mu prawa bo nie wyobrażam sobie żeby miał wpływ na wychowanie dziecka tym bardziej że ma 2 wyroki za pobicie i marihuanę i mam nadzieję że nasz Polski sąd weźmie to pod uwagę bo nie wyobrażam sobie żeby mógł mi zabrać dziecko

reklama
Dziękuję Wam za słowa wsparcia [emoji4] dowody zbieram cały czas wszystkie smsy i rozmowy nagrywam ... Ja nawet nie chce żeby dziecko miało jego nazwisko chce tylko alimentów i ograniczyć mu prawa bo nie wyobrażam sobie żeby miał wpływ na wychowanie dziecka tym bardziej że ma 2 wyroki za pobicie i marihuanę i mam nadzieję że nasz Polski sąd weźmie to pod uwagę bo nie wyobrażam sobie żeby mógł mi zabrać dziecko
Dziecka ci raczej na pewno nie odbierze. Nie potrzebnie się martwisz tym [emoji6] Ale wiedz że mimo wszystko jakiś wpływ na dziecko, na wasze (twoje i dziecka) życie będzie miał już zawsze bo mimo ograniczenia czy nawet odebrania praw będzie mógł kontaktować czy widywać się z dzieckiem. O ile sąd nie zdecyduje inaczej.

PS. Na kiedy masz dokładnie termin? [emoji3526]Jak się czujesz tak ogólnie? [emoji846]

Wiem że pomimo wszystko będzie jakiś wpływ miał ale nie będzie mógł decydować o życiu dziecka nie chce żeby mógł decydować o tym ... Termin mam na 14 mają czuje się dobrze 😊 pomimo całej tej sytuacji... Ostatnio na badaniu iść wyszło że ma łagodne obustronne poszerzenie miednuczek nerkowych lekarz pow mi że nie mam się czym martwić bo to może zniknąć jeszcze jak synek będzie w brzuchu albo od razu jak się urodzi ... Troszkę się tym martwię... Ale tak to jest zdrowy i wszystko inne jest wporzadku 😊 Mam jeszcze jedno pytanie czy któraś z Was orientuje się w tym bo mam napisane na badaniu ryzyko skorygowane Tr21 podczas badania 1: 1608 to mam rozumieć że to jest niskie ryzyko że może urodzić się z zespołem Downa?

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry