aspekt
Fanka BB :)
Popatrz ile jest pęcherzyków zoltkowych.Jaka niespodzianka jak widzę, że dalej nie ma akcji serca?
Cieszę się, że poszłaś do innego lekarza, to bardzo dobry krok.
Niestety nic się nie zmieniło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Popatrz ile jest pęcherzyków zoltkowych.Jaka niespodzianka jak widzę, że dalej nie ma akcji serca?
Cieszę się, że poszłaś do innego lekarza, to bardzo dobry krok.
Niestety nic się nie zmieniło
Popatrz ile jest pęcherzyków zoltkowych.
No jak dla mnie to jednak niespodzianka. Niespodzianka to nie koniecznie "good news".I co?
15.01 gs był 8+4 dziś jest mniejszy.
Ostatni stosunek 5.12
Beta 20 tys.
Serce brak.
Wcześniej był zarodek, teraz nawet tego nie ma.
Mnie też zastanawia, że to kolejny lekarz, który wpisał tylko jedno poronienie. Jak wcześniejszy mógł się pomylić albo nie uznać poronienia tak już nie uwierze, że kolejny sobie to zbagatelizował. Wpisał to co autorka podała a to już jest co najmniej dziwne jak ukrywa się swoje straty przed lekarzem.
Ja byłam u dziesiątek lekarzy, którzy wpisywali mi "Ciąża 4 poród 2" lub "C5P3" i żaden o wydruki HCG nie pytał. Natomiast oczywiście może być tak, że lekarka poprzednio na izbie wypytala dokładnie kiedy były jakie poronienia i uznała, że tamtych 2 ciąż nie było w ogóle. Ale to mogłaby Ewelisi powiedzieć, że bez dowodow się nie liczy. A Ewelisia twierdzi, że nie wie, czemu tamta tak wpisała. Dzisiejsza epikryza to już chyba konsekwencja ostatniej wizyty na IP.Znasz lekarza, który na podstawie spóźnionej o 1 dzień miesiączki i wątpliwej kreski fabrycznej po 12 godzinach od testowania uzna, że to poronienie? [emoji6]
Nie znam całej historii autorki, jedynie ją kojarzęZnasz lekarza, który na podstawie spóźnionej o 1 dzień miesiączki i wątpliwej kreski fabrycznej po 12 godzinach od testowania uzna, że to poronienie? [emoji6]
Ja byłam u dziesiątek lekarzy, którzy wpisywali mi "Ciąża 4 poród 2" lub "C5P3" i żaden o wydruki HCG nie pytał. Natomiast oczywiście może być tak, że lekarka poprzednio na izbie wypytala dokładnie kiedy były jakie poronienia i uznała, że tamtych 2 ciąż nie było w ogóle. Ale to mogłaby Ewelisi powiedzieć, że bez dowodow się nie liczy. A Ewelisia twierdzi, że nie wie, czemu tamta tak wpisała. Dzisiejsza epikryza to już chyba konsekwencja ostatniej wizyty na IP.