Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widzę, że mamy podobne doswiadczenie... U mnie już na usg widzieli zaśniad, bo zarodek zatrzymał się bardzo wcześnie a kazali mi ponad miesiąc chodzić na kontrolę, że może jednak młodsza ciąża. Z USG na USG przestawało być widać kształty w pęcherzyku tylko "chmurki". Oczywiście, nie był to żaden zasnaid.Zamiast pójść do od tego lekarza, z dobrym sprzętem to ty nwm co robisz w sumie.
I szczerze? U mnie widzieli dwa zarodki w szpitalu, a to był jeden zarodek który z racji tego, że ciąża była tak długo martwa rozpadł się na pół.
Ma znaczenie. Jeśli była pozytywna beta to była ciąża. To jest bardzo solidna podstawa do diagnostyki.Zdaniem lekarza biochemiczna ciąża nie ma znaczenia bo nie miało się co rozwinąć . Oni w szpitalu uznają tylko jak po usg jest czyli jakbym miała USG i pęcherzyk a późnej poronienie
Jak młodsza? Jeśli tak by było to zapłodnienie powinno być pod pozytywnej becie. Więc albo niepokalane poczęcie, albo niestety poronienie. Przepraszam, ale nie wytrzymałam.Lekarz mówi że mam uważać i czekać bo ciąża jest najprawdopodobniej młodsza niż wygląda . Bety mam nie ruszać bo to nic nie pokazuje i brać luteinę
Daj spokój, naprawdę. Nie jesteście w stanie jej przekonać, nie ma co się stresowaćJak młodsza? Jeśli tak by było to zapłodnienie powinno być pod pozytywnej becie. Więc albo niepokalane poczęcie, albo niestety poronienie. Przepraszam, ale nie wytrzymałam.
Jak młodsza? Jeśli tak by było to zapłodnienie powinno być pod pozytywnej becie. Więc albo niepokalane poczęcie, albo niestety poronienie. Przepraszam, ale nie wytrzymałam.