Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam okropne mdłości i wymiotuje. Od rana do wieczora mnie męczy. Nie mam siły nic robić a w domu dziecko i mąż w pracy... w domu syf się robi powoli bo nie wstaję z łóżka. Pomocy znacie jakiś sposób żeby przeszło choć trochę?
Mi imbir pomagal ale mialam od niego podrazniony zoladek wiec odstawilam. Ogolnie pomaga mi zajadanie i zapijanie, wlasciwie ciagle cos jem, wtedy mnie nie mdli. Odstawie jedzenie od buzi i po kilku minutach zaczyna... jeszcze nie przytylam, aczkolwiek staram sie wybierac mniej kaloryczne rzeczy owoce, salatki, soki. I w sumie po 3 tygodniach juz sie przyzwyczailam i tak nie meczy to psychicznie i fizycznie.
7 tydzień. W pierwszej ciąży nie wiedziałam co to mdłości. Ja w ogóle na sam zapach jedzenia biegnę do toalety nie bardzo wiem co podjadać, na nic nie mam ochoty.
Tosty z bialego pieczywa, ziemniaki, kanapka z bialym serem, jablko pieczone. Sprobuj takie zwykle proste rzeczy. I pamietaj zeby pic bo sie odwodnisz.
Pamietam ze kolezanka jadla tylko jogurty i banany przez kilka tygodni
Ja czasem przelykam cos tak serio na sile.